Arkadaşıma aşık oldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pylorex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kız
fakat ben kızı gerçekten çok seviyorum
Duygularını ret etmiyorum. Tabii ki hissediyor olabilirsin. Ve belki gerçektir de onu zaman gösterir.

Fakat şahsi olarak düşünceme göre 15 yaş "gerçek sevgi" tanımında karşılık bulan bir yaş değil.

Rüyanda kız beyaz ve siyah. Yani iki, tam zıt uç. Yani kızı kafanda idealize etmiş olabilirsin, ergenliğin getirdiği libidinal enerji sebebiyle. Siyahlık da belirsizliği temsil ediyor olabilir demiştim.

Yani senin duyguların, sen tanıyorsun kendini ve senin seçimlerin.

Ret alıp almaman pek önemli değil bana göre aslında. Ret almazsan ilişki başlatırsan o ilişki nasıl bir ilişki olacak, hangi dinamikler üzerine inşa edilecek o önemli.

İlerlerse ne mutlu! Ama bir yerden sonra evcilik oyunu gibi gelirse bu dediklerimi hatırla lütfen.

Rica ederim. Zamanımı sana ayırdım gibi düşünme. Bu tarz rüya yorumlamaları benim için bulmaca çözmek gibi bir şey. Rahatım yani, sorun yok.

Açıl gitsin kardeşim gerçekten sevdiğim ilk kıza 5 kez açıldım peşinden koştum olmadı ama en azından şu an pişmanlık çekmiyorum ben elimden geleni yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…