DrosairVRS

Başarılı
Arkadaşımla altta yazdığım oyunları bitirdim ve yeni oyun arama peşindeyiz. Hazır Steam indirimleri gelmişken uzun süreli bir şey almak istiyoruz.

Bitirilen oyunlar; Sons of the Forest, The Forest, Green Hell, Palworld, Ark Survival, 7 Days to Die, Don't Starve.

Arkadaşımla altta yazdığım oyunları bitirdim ve yeni oyun arama peşindeyiz. Hazır Steam indirimleri gelmişken uzun süreli bir şey almak istiyoruz.

Bitirilen oyunlar; Sons of the Forest, The Forest, Green Hell, Palworld, Ark Survival, 7 Days to Die, Don't Starve.
Bütçe ne? Forza Horizon 6 olabilir.

Bitirilen oyunlar; Sons of The Forest, The Forest, Green hell, palworld, Ark Survival, 7 Days to Die, Don't Starve.

Human: Fall Flat.

Valla yazdığın oyunlara göre şuan size en uygun oyun Rust fiyatı da tam 9.49$

Rust yukarıda yazdığın türden hepsinin karışımı gibi düşün onun dışında Dying Light 1 THE Following de 4 kişi güzel sarıyor.

Bu yılın sonu gibi düşünürsen Long Dark 2 çıkıyor benim de sabırsızlıkla beklediğim oyun Blackfrost. Coop piyasasını sallayacak.

"Arkadaşımla" dediğiniz için 2 kişi olduğunuzu düşünüyorum bu yüzden Stardew Valley - Project Zomboid öneriyorum.