Eskiden ciddi anlamda güzeldi (2014 civarlarında) ama artık Türk Life sunucusu bile kalmadı. O sebeple yatırım yapılır mı bilemiyorum oyun eskidi bu bir gerçek. Yatırımı 3 yerine 4'e yapmak daha mantıklı. Yani beklemek.
Eskiden ciddi anlamda güzeldi (2014 civarlarında) ama artık Türk Life sunucusu bile kalmadı. O sebeple yatırım yapılır mı bilemiyorum oyun eskidi bu bir gerçek. Yatırımı 3 yerine 4'e yapmak daha mantıklı. Yani beklemek.
Botlarla oynamak için almak istiyorum özellikle hikaye modunu falan, en son aldığımda DLC istiyordu, bundan dolayı arma reforger gözüme kestirdim, o botlarla oynanıyor mu tam bir bilgim yok.
Arma IV ne zaman gelecekti yahu? Arma 3 eskiden gerçekten güzeldi, Kaan'ın dediği dönemden sonrasında bile yabancı veya Türk fark etmeksizin çok güzel sunuculara sahipti. Belki hala vardır emin değilim, şu an başlayan biri ne derece keyif alır orasını bilmiyorum. Squad gibi oyunlara yönelmek artık daha mantıklı geliyor ki Squad'ı 150 saatten fazlaca oynayan biri olarak kesinlikle öneririm.