Steam Arma 3 48.50 TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 691
Reforger 3.5 gibi mi sayılıyor hocam?
Ayrı bir oyun olarak satılıyor ama ArmA IV'e hazırlık olarak planlandı. Zaten sitesinde de geçiş oyunu olarak gözüküyor ArmA III ve IV arasında.

Açıkcası Reforger'a fazla yatırım yapmak mantıklı değil bence, IV geldiğinde tüm oyuncular oraya kayacak gibi gözüküyor. Ben de dahil olmak üzere.

Botlarla oynamak için almak istiyorum özellikle hikaye modunu falan, en son aldığımda DLC istiyordu, bundan dolayı arma reforger gözüme kestirdim, o botlarla oynanıyor mu tam bir bilgim yok.

Onu demek istedim zaten hocam, doğru biliyormuşum o zaman.

Arma IV ne zaman gelecekti yahu? Arma 3 eskiden gerçekten güzeldi, Kaan'ın dediği dönemden sonrasında bile yabancı veya Türk fark etmeksizin çok güzel sunuculara sahipti. Belki hala vardır emin değilim, şu an başlayan biri ne derece keyif alır orasını bilmiyorum. Squad gibi oyunlara yönelmek artık daha mantıklı geliyor ki Squad'ı 150 saatten fazlaca oynayan biri olarak kesinlikle öneririm.

Arma 3'ün hikaye modu da var mış hikaye modu olan dlcler var mı peki yoksa hepsi online için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…