- Makaleler
- 1
Ya bu oyunun mekanikleri çok kötü diyorlar.
Doğru mu onlar?
Oyun çok zor sadece.
Ya bu oyunun mekanikleri çok kötü diyorlar.
Doğru mu onlar?
Reforger 3.5 gibi mi sayılıyor hocam?Eki Görüntüle 62187
Eskiden ciddi anlamda güzeldi (2014 civarlarında) ama artık Türk Life sunucusu bile kalmadı. O sebeple yatırım yapılır mı bilemiyorum oyun eskidi bu bir gerçek. Yatırımı 3 yerine 4'e yapmak daha mantıklı. Yani beklemek.
Ayrı bir oyun olarak satılıyor ama ArmA IV'e hazırlık olarak planlandı. Zaten sitesinde de geçiş oyunu olarak gözüküyor ArmA III ve IV arasında.
Onu demek istedim zaten hocam, doğru biliyormuşum o zaman.Ayrı bir oyun olarak satılıyor ama ArmA IV'e hazırlık olarak planlandı. Zaten sitesinde de geçiş oyunu olarak gözüküyor ArmA III ve IV arasında.
Açıkcası Reforger'a fazla yatırım yapmak mantıklı değil bence, IV geldiğinde tüm oyuncular oraya kayacak gibi gözüküyor. Ben de dahil olmak üzere.
Ayrı bir oyun olarak satılıyor ama ArmA IV'e hazırlık olarak planlandı. Zaten sitesinde de geçiş oyunu olarak gözüküyor ArmA III ve IV arasında.
Açıkçası Reforger'a fazla yatırım yapmak mantıklı değil bence, IV geldiğinde tüm oyuncular oraya kayacak gibi gözüküyor. Ben de dahil olmak üzere.