ARMA 3 nasıl co-op oynanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan y4vuzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 33
  • Etiketler Etiketler
    arma
Arkadaşım ile CO-OP oynamak istiyoruz lakin yolunu bulamıyoruz.

Şu ana kadar denediğimiz yöntemler şunlardır:
  • Hamachi ile aynı network'e girip NAT üzerinden oynamak. (Ping attığımız zaman "Request timed out." hatası veriyor)
  • Arkadaşım modemden port açıp yapmayı denedi ama başaramadık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü hemen söyleyeyim, 3000 saat icinde bunu da çözdük yani... Güvenlik duvarında biraz daha detaylı ayarların bulunduğu gelişmiş ayarlar gibi bir yer var dostum, oraya girip gelen ve giden ayarlara sırasıyla Arma 3 klasörünün içinde yer alan bütün exe'leri ekleyip hepsini izinli olarak işaretle, izin ver. Giden ve gelen, iki tarafa da unutma. Arkadaşın port açsın ama bunu da yapsın. Bu şekilde çalışacaktır.

Görseli internetten buldum:

1000228794.webp

Giden ve gelene eksiksiz bütün exe'leri eklediğinizden emin olun, ayrıca eklerken izin ver olarak işaretleyin yoksa kendisi engelle olarak işaret atabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü hemen söyleyeyim, 3000 saat icinde bunu da çözdük yani... Güvenlik duvarında biraz daha detaylı ayarların bulunduğu gelişmiş ayarlar gibi bir yer var dostum, oraya girip gelen ve giden ayarlara sırasıyla Arma 3 klasörünün içinde yer alan bütün exe'leri ekleyip hepsini izinli olarak işaretle, izin ver. Giden ve gelen, iki tarafa da unutma. Arkadaşın port açsın ama bunu da yapsın. Bu şekilde çalışacaktır.

Görseli internetten buldum:

Eki Görüntüle 156324

Giden ve gelene eksiksiz bütün exe'leri eklediğinizden emin olun, ayrıca eklerken izin ver olarak işaretleyin yoksa kendisi engelle olarak işaret atabilir.
Hocam şu an TADST ile deniyoruz, geri dönüş yapacağım.

@DarthGorsoy,
1750516739859.webp

Açtığımız portlar bunlar. Direkt güvenlik duvarını kapattık. ne yapmalıyız şimdi?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt