swozk1ng Çalışkan Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Bugün 17:07 #1 Armoury Crate üzerinden fan ayarı yaparken, örneğin tam hıza aldıktan sonra, çok geç devreye giriyor, bayağı bir bekliyor. Standart moda aldığımda da öyle oluyor. Sil yükle yaptım ve sorunsuz çalışıp bir daha aynı şey oluyor.
Armoury Crate üzerinden fan ayarı yaparken, örneğin tam hıza aldıktan sonra, çok geç devreye giriyor, bayağı bir bekliyor. Standart moda aldığımda da öyle oluyor. Sil yükle yaptım ve sorunsuz çalışıp bir daha aynı şey oluyor.
Eagles Bilgin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 4.052 Makaleler 36 Çözümler 9 Beğeniler 5.413 Yer Kocaeli Bugün 17:56 #11 Güncellemeleri sık sık kontrol edin. Acaba fan eğrisinden mi kaynaklı? Bilgisayarınız laptop mu yoksa masaüstü mü? Artı 0 Eksi
Güncellemeleri sık sık kontrol edin. Acaba fan eğrisinden mi kaynaklı? Bilgisayarınız laptop mu yoksa masaüstü mü?
KS KS swozk1ng Çalışkan Katılım 16 Haziran 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Bugün 18:13 #12 THE KEROXEA dedi: Bilgisayarınız ASUS mu? Herhangi bir ASUS komponenti kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece anakartım Asus Prime B650M-R modeli. Eagles dedi: Güncellemeleri sık sık kontrol edin. Acaba fan eğrisinden mi kaynaklı? Bilgisayarınız laptop mu yoksa masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Bilgisayarınız ASUS mu? Herhangi bir ASUS komponenti kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece anakartım Asus Prime B650M-R modeli. Eagles dedi: Güncellemeleri sık sık kontrol edin. Acaba fan eğrisinden mi kaynaklı? Bilgisayarınız laptop mu yoksa masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü.