Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Armoury Crate üzerinden fan ayarı yaparken, örneğin tam hıza aldıktan sonra, çok geç devreye giriyor, bayağı bir bekliyor. Standart moda aldığımda da öyle oluyor. Sil yükle yaptım ve sorunsuz çalışıp bir daha aynı şey oluyor.
Hocam 9700X kullanıyorum ben de. Şu konudaki ayarlar işimi çok iyi gördü. Fan yukarı aşağı süresi de fayda sağladı bana. Konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
7600 işlemcisinden, 9700X işlemcisine geçiş yaptım. Lakin fanlar biraz garipleşti. 7600 var iken, ses sorunu yaşamıyordum. Armoury Crate üzerinden otomatik ayarlama ve standart mod ile kullanıyordum. Sessiz, dengeli ve memnumdum.
Lakin 9700X var iken fanlar bir anda yükselip, bir anda düşebiliyor hızlı şekilde. Bu da bazen sinir bozucu oluyor. Sürekli fanlar yükselip düşüyor hızları. 9700X daha agresif doğal olarak, bunun farkındayım. Bunu da sık sık yapıyor. Mesh kasaya sahibim. 3 adet ön kısımda 120mm fan, 1 adet egzoz çıkışı 120 mm fan ve 360 mm sıvı soğutma...