emre259
Uzman
Ben de bu kafadayım. Seneye ilk işim 125cc'ye çıkmak olacak. İnsanlar birkaçış olarak görüyor ancak ben trafikte kasılmaktan motor süremiyorum nedense.Ben de 50cc'ye "istense bile" sigorta yapılamadığından A2 ehliyet alıp 125cc motosiklet bakmaya başladım. Capucino bence tasarımı ile hoş bir motosiklet.
Karar tamamen senin, bu 80'lik mahalle arasında R1 gibi hissettiriyor ama trafiğe köprüye çıkınca en sağdan yapıştırmak zorunda kalıyoruz ezilmemek için.Yetkili bayiden sıfır alacağım. Bu yüzden alırken bakıma ihtiyaç olacağını sanmıyorum ama genel bir kontrol yaptırırım. İlk etapta 50CC yeterli diye düşündüm arkadaşımın motorunu biraz kullanma fırsatım oldu. 125cc olunca ehliyet, trafik sigortası vs. zorunluluğu geliyor.
Ben olsam ne yapardım? Düz 50'lik için 70k sağlam para bence. Temiz düşük km ikinci el 50/125 arardım. Hem sigortadan muaf hem de önümüzdeki baya bir süre her konuda ihtiyacını karşılar.
Adana'da 60k'ya sıfır ayarında 125'liğini gördüm çok sefer. Satabilseydim alacaktım üstüne.