Detaylar
Kim cevapladı?Raporun var mı? Raporun yoksa staj ücretinden kesilebilir.
Salı günü için rapor alacağım hocam onun dışında problem olur mu?
Raporun var mı? Raporun yoksa staj ücretinden kesilebilir.
Raporlu veya raporsuz ücret kesiliyor iş verenin inisiyatifine de bağlı olabilir.
Maaş çok ta önemli değil hocam kovulma gibi şeyler olur muRaporlu veya raporsuz ücret kesiliyor iş verenin inisiyatifine de bağlı olabilir.
Eki Görüntüle 121277
Maaş çok ta önemli değil hocam kovulma gibi şeyler olur mu?
Gelmeyeceğinizi bildirdiyseniz sanmıyorum. Ekstra olarak sizden sorumlu öğretmene danışabilirsiniz.
2 gün için birinin sizi kovacağını sanmıyorum ki okul da müdahale eder böyle bir durum olursa.
Gelmeyeceğinizi bildirdiyseniz sanmıyorum. Ekstra olarak sizden sorumlu öğretmene danışabilirsiniz.
2 gün için birinin sizi kovacağını sanmıyorum ki okul da müdahale eder böyle bir durum olursa.
Tamamdır hocam evet bildirdim de böyle devam edersen sorun yaşarsın tarzı bir şey dediler de o yüzden dedim.
Tamamdır hocam evet bildirdim de böyle devam edersen sorun yaşarsın tarzı bir şey dediler de o yüzden dedim.
Sizle iş yeri arasında hocam bu, yumurtayı kapıya dayandırmayın yeter (devamsızlık toplam 30'u geçmesin).
Sizle iş yeri arasında hocam bu, yumurtayı kapıya dayandırmayın yeter (devamsızlık toplam 30'u geçmesin).
Tamamdir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-