Artık aşk sadece cinsellik mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğidowski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    aşk
Seks yapıp bırakma bence. 1-2 hafta sonra tekrar seks yapmak isteyeceksin. Seks

Son düzenleme:
Keşke böyle olmasaydı eskisi gibi gerçek aşk olsaydı.
Eskiden seçenek yoktu, şimdi bir kızın ve erkeğin elinin altında çok seçenek var, eskisinden kolay olması da çabası. Hem ilişki hem de cinsellik konusunda standartlar ve beklentiler yükseldi.

Bahsettiğiniz ilişkiler sağlıklı değil, ki ayrılmayı ilişkiden önce düşünenin ilişkisine de ben ilişki demem.

Aşkta cinsellik var, her şeyin bir dengesi var. Ne seks için aşkı doğru buluyorum, ne de içinde hiçbir cinselliğin olmadığı aşkı doğru buluyorum. Cinsellikten tek kasıt seks değil.
Kendi kız arkadaşının bir yerine baktı diye sosya medyada linçlenen insanlar var, aptal oldu iyice insanlar.

Son düzenleme:
Benim annemle babam 6 yıl sevgili olup evlenene kadar ilişkiye girmemişler. Günümüzde ise daha soyadını bilmediği adamla/kadınla ilk günden yatağa giriyorlar.
Sadece sizinki değil hocam, şu forumdaki insanların bile ebeveynlerinin 10'undan 9'u hiç ilişkiye girmeden evlenmiştir. Kuşak farkı olarak yorumluyorum. Eskisi daha sağlıklıydı kesinlikle. Eskiden kastım 100 yıl öncesi değil, bundan 20 sene öncesi.

Çünkü önceden namus kelimesi tam anlamıyla namus demekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…