Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
O zaman çok güzel geliyor o an. Çok güzel anlaşıyorsunuz. Gerçekten sizden olacak diye hissediyorsunuz. Ertesi günün sabahı onu düşünüp kalkıyorsunuz. Ta uyuyana dek aklınızda o. Ama diğer günler daha da artıyor aklınızda o. Artık bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Ama ne deneseniz olmuyor. Aklınıza bir şey gelmiyor. Ve bakıyorsunuz ki yaz bitti. O şehirle işiniz bitti. Şu an şu gün burada yağmur yağıyor, etraf sisli ve ben Teoman dinleyip senle içimden veda ediyorum. Çünkü yarın buradan gidiyorum. Artık bu şehirle aramızdaki her şey, artık senle aramızdaki her şey bitiyor. Elveda güzel kız. Aklımda iyi biri olarak kalacaksın. Ama hayat bizi illaki bir yerde karşılaştıracak.

O zaman çok güzel geliyor o an. Çok güzel anlaşıyorsunuz. Gerçekten sizden olacak diye hissediyorsunuz. Ertesi günün sabahı onu düşünüp kalkıyorsunuz. Ta uyuyana dek aklınızda o. Ama diğer günler daha da artıyor aklınızda o. Artık bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Ama ne deneseniz olmuyor. Aklınıza bir şey gelmiyor. Ve bakıyorsunuz ki yaz bitti. O şehirle işiniz bitti. Şu an şu gün burada yağmur yağıyor, etraf sisli ve ben teoman dinleyip senle içimden veda ediyorum. Çünkü yarın buradan gidiyorum. Artık bu şehirle aramızdaki her şey, artık senle aramızdaki her şey bitiyor. Elveda güzel kız. Aklımda iyi biri olarak kalacaksın. Ama hayat bizi illaki bir yerde karşılaştıracak.

Öyle bir his yaşamak için tam olarak kaç bin dolar ödemem gerek? Asla yaşamayacağım bir hissi yaşamışsın.

O zaman çok güzel geliyor o an. Çok güzel anlaşıyorsunuz. Gerçekten sizden olacak diye hissediyorsunuz. Ertesi günün sabahı onu düşünüp kalkıyorsunuz. Ta uyuyana dek aklınızda o. Ama diğer günler daha da artıyor aklınızda o. Artık bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Ama ne deneseniz olmuyor. Aklınıza bir şey gelmiyor. Ve bakıyorsunuz ki yaz bitti. O şehirle işiniz bitti. Şu an şu gün burada yağmur yağıyor, etraf sisli ve ben teoman dinleyip senle içimden veda ediyorum. Çünkü yarın buradan gidiyorum. Artık bu şehirle aramızdaki her şey, artık senle aramızdaki her şey bitiyor. Elveda güzel kız. Aklımda iyi biri olarak kalacaksın. Ama hayat bizi illaki bir yerde karşılaştıracak.

Ben onu bunu anlamam. Ama yazın çalışınca güzel oluyor. Zengin oluyorsun. Öneririm.