Yer
İzmir
Başlıktaki gibi yaz aylarında oyun oynamak gibi bir zevkim olmuyor. Yaz indirimlerinden güzel oyunlar aldım ama hâlâ yüzüne bakmıyorum ve bunu son 4-5 senedir her yaz yaşıyorum. Tam oynayacağım diyorum, aşırı derecede bir üşengeçlik var. Bir tek bende mi böyle oluyor, artık çözemiyorum. Sadece film izliyorum o kadar.

Sıcaklardandır insanın evde ruhu daralıyor ne klima ne vantilatör yanıyoruz cayır cayır.

Başlıktaki gibi yaz aylarında oyun oynamak gibi bir zevkim olmuyor. Yaz indirimlerinden güzel oyunlar aldım ama hâlâ yüzüne bakmıyorum ve bunu son 4-5 senedir her yaz yaşıyorum. Tam oynayacağım diyorum, aşırı derecede bir üşengeçlik var. Bir tek bende mi böyle oluyor, artık çözemiyorum. Sadece film izliyorum o kadar.
Sıcaktan kaynaklı sadece LoL oynamak istiyorum.

Ben yaz ve kışı çok seven bir insan olarak şunu diyebilirim ki yaz ayında dışarı çıkası geliyor insanın veya bende sadece öyle. Kış ayında soğuklarda eve kapanıp kendince oyun oynamak daha zevkli. Ha bir de dışarı da kar veya yağmur yağıyorsa, yarın okul yoksa onun tadı başka.