Artık çoğu bilgisayar Windows 11 çalıştırabilecek

Yer
İstanbul
Merhaba. Bilgisayarı açtığımda mavi güncelleme ışığı yanıyordu, tıkladığımda Windows 11'e yükseltin diyordu. Fakat benim bilgisayarımda TPM yoktu ancak Microsoft TPM özelliğini hafifletmiş. Eğer geçemediyseniz şimdi geçebileceksiniz.

Rufus ile Windows 11 ciktigindan beri 3 GB RAM'li laptopta kullanıyorum simdide 25h2'ye guncelledi kendi

6 senelik ESU enjekte ettim emektara. Kendini klonlayan Görev Yöneticisi ile size başarılar.

Demek TPM sizde oluyormuş Microsoft boşuna zorladı.

Windows 11 ilk çıktığından beri bilgisayarım destekliyordu. Hiçbir zaman geçmeyi düşünmedim. Bir kere yardım etmek için başka bilgisayarda kullandım. Arayüzü görünce ilallah ettim. Gider archinstall olmadan Arch kurarım daha iyi.

Orası öyle değildir de belki TPM sürümü 1.2 falan düşmüştür. Resmi sitede hala TPM 2 sürümü istiyor gözüküyor acaba siz LTSC sürümleriyle mi karıştırıyor olabilirsiniz?

TPM olmadan Windows 11'e geçen arkadaşlarım oyunlara giremiyorlar, Valorant gibi oyunlar hep sorun çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…