BreatDPI

Üyecik
Merhaba, ben Amazon Prime ile Supernatural izliyorum. Aboneliğim var. 12 sezona kadar gecikmeli gelen altyazılara eyvallah çektim ama 12. sezon 3. bölümde tamamen başka bir eski sezona ait bir bölüm var. Amara, Crowley ile yaşarken bölümü ve 12. sezon 5. bölümde bölüm gerçek ama altyazılar yine farklı bölümlere ait. Yani şu hayali arkadaşı olan var ya, Sammy'nin o bölümün. Amazon'a bunu şikayet etmeye çalışınca "sohbet ile ilgili hata oluştu" diyor. Telefonla da konuşmak istemiyorum çünkü her süreç için arıyorlar. Amazon Prime Video neden böyle? İnsanı illa korsan dizi sitelerine itiyor zorla.

Prime çok kötüleşti, diğerleri ne durumda bilmiyorum. Altyazılar zaten robot çevirisi, tamamen rezalet. Bazen de şuna denk geliyorum; dizi totalde 5 sezon. Amazon Prime 4 sezon yüklemiş, 5. sezonun varlığına dair hiçbir bilgi yok. Ulan 4 sezon izleyip kapatıyorsun sonra bakıyorsun ki aslında dizinin +1 final sezonu daha varmış. Yahu bari yaz oraya "5. sezon da var yakında yüklenecek" falan. Saçmalığın daniskası.

Ha ayrıca en kötü tarafı ise SANSÜR. Dizi/film izliyorsun çatır çatır sahne kesilmiş ama haberin yok. Hani bipli olsa neyse diyeceğim, sansürden haberin olur. Ama bunlar tabiri caizse "gizlice" sansür uyguluyorlar. Çok zorda kalmazsam artık Prime izlemiyorum direkt torrentten indiriyorum. Korsan stream siteleri de çok kötü görüntü sunuyor malum.

Son düzenleyen: Moderatör: