Batuşş 7

Uzman
Yer
Linus Torvalds'ın Evi
Arkadaşlar evet, artık son 1-2 aydır her oyundan soğuyorum. Minecraft'a giriyorum, daha 5. dakikada kapatıyorum oyunu, keyif vermediği için. Her oyun öyle; bir ara çok sevdiğim Yakuza serisi de artık keyif vermiyor. Kısacası, oyunlardan keyif alamıyorum.
Sanki bana oyun banı gelmiş gibi resmen.
Red Dead Redemption 2'yi denedim, o da keyif vermedi.
Sıkılmaktan gittim 5 aydır oynamadığım GTA V oynamaya başladım tekrar.

Kısacası, oyunlar artık keyif vermiyor.
Sizde de böyle bir his var mı? Artık hiçbir oyun keyif vermiyor, sarmıyor.

Bir yandan da bu konuda tartışalım istedim aslında.

Son düzenleme:
Arkadaşlar evet, artık son 1-2 aydır her oyundan soğuyorum. Minecraft'a giriyorum, daha 5. dakikada kapatıyorum oyunu, keyif vermediği için. Her oyun öyle; bir ara çok sevdiğim Yakuza serisi de artık keyif vermiyor. Kısacası, oyunlardan keyif alamıyorum.
Sanki bana oyun banı gelmiş gibi resmen.
Red Dead Redemption 2'yi denedim, o da keyif vermedi.

Kısacası, oyunlar artık keyif vermiyor.
Sizde de böyle bir his var mı? Artık hiçbir oyun keyif vermiyor, sarmıyor.

Bir yandan da bu konuda tartışalım istedim aslında.
Bilmiyorum, artık bazı oyunlar yavan ve ağır geliyor bana.

Prototype oynamadıysan bir de ona bak derim hocam, ön yargılı başladım ama acayip keyif alıyorum.

Zibilyon kez bitirdiğim oyundur kendisi. Bazen diyorum acaba tekrar bitirsem mi diye. Okul zamanımı hatırladım bu oyun ilk çıkış yaptığında bayağı sevinmiştim okuldan sonra hemen indirip kurmuştum.

Eğer son zamanlarda hep kendini tekrar eden ubisoft tarzı oyunlar oynadıysanız sıkılmanız normal. Ben de artık eskiden çok severek oynadığım oyunlar bana çok sıradan geliyor örnek : Resident Evil. İlk korku oyunu oynamaya Re4 remake sonra RE2 remake sonra Village oynadım. Bu 3 oyunu da çok severek oynadım. Sonra silent hill 2 oyununu gördüm çok övülen bir oyunmuş. İlk Silent hill F sonra Silent hill 2'yi oynadım. F o kadar hoşuma gitmese de Silent hill 2 her anlamda muazzamdı. Onu oynadıktan sonra requiem oynamaya başladım yarıda sıkılıp bıraktım. Bana çok sıradan gelmişti çünkü. Yaratıkları öldür, bulmaca çöz vs vs. Hiç beni içine çekmedi oyun kendini hep tekrar ediyordu yaratıklar bile bana yabancı gelmedi. Bir daha resident evil oynayacağımı sanmıyorum eğer oynarsam biohazard ya da village tekrar oynarım çünkü village oyununun atmosferi hala çok hoşuma gidiyor ilk karlı bölümde aşırı gerilmiştim.

Daha çok oyunlardan değilde, oyun türünü sevmemiş olabilirsiniz. RDR2'yi bende sevmem mesela 5-6 saat oynadım ama bitiremedim, çünkü oyun çok yavaş ve her görevde bir tutorial var adeta yaşam simülasyonu gibi. Biraz daha çizgisel ilerleyen oyunlara bakın.

Örneğin benim açık dünya oyunlarına karşı bir alerjim var. Hiçbir açık dünya oyununu sevmiyorum. Bir oyun çizgisel ve sinematik ise muhtemelen onu severim. İlk başta bende oyunlardan keyif almıyorum sanıyordum, ama oyun türüne göre çok fark ettiriyor cidden. Bu filmlerde dram sevmeyip ve 2-3 tane dram filmi deneyip "ben filmlerden keyif almıyorum" demek gibi.