Makaleler
1
Yer
Ankara
Artık Rainbow Six: Siege'de para yatırmaya gerek kalmadı. Pazar özelliği yavaş yavaş aktif olmaya başladı, henüz Beta'da olan Rainbow Six: Siege pazar özelliğiyle elinizdeki skinleri oyun içi kredi karşılığında satabiliyorsunuz. Zamanında kayıt yaptıranlar elini hızlı tutsun çünkü piyasası hemen etkileniyor. Dün 1500 krediye satılan Black Ice skinleri için 1200 ve 120 kredi arasında değişen fiyatlara satılıyor.

400 civarında olan R6 kredim şu an 2800 kredi, elit skinleri almak isteyen ya da Battle Pass almak isteyen göz atabilir.

Ekran görüntüsü 2024-02-21 192647.webp

Ekran görüntüsü 2024-02-21 192714.webp

Pazar özelliği çok geç geldi bana kalırsa ama eklenmiş olması güzel.

Kesinlikle katılıyorum. 2 ya da 3 yıl önce eklenmesi gereken bir sistemdi özellikle her sezona özel skinler geldiği zaman gelmeliydi çünkü kullanan kimse yok en azında kredi karşılığı satabilirdik yine de geç olsun güç olmasın gayet güzel özellik. Gönül isterki Steam pazarına gelse gerçek para karşılığı satsak ama bu sanırım biraz hayal gibi.

Kesinlikle katılıyorum. 2 ya da 3 yıl önce eklenmesi gereken bir sistemdi özellikle her sezona özel skinler geldiği zaman gelmeliydi çünkü kullanan kimse yok en azında kredi karşılığı satabilirdik yine de geç olsun güç olmasın gayet güzel özellik. Gönül isterki Steam pazarına gelse gerçek para karşılığı satsak ama bu sanırım biraz hayal gibi.
Dediğiniz gibi geç eklendi. Keşke Steam pazarına eklense. O zaman çok daha iyi olurdu. Gene de ben geleceğini pek sanmıyorum.

Hmm. Bir yandan iyi bir yandan da değil gibi. Parayla alabilmek yerine kendin şansa çıkarmanın keyfi ayrı. 500 saatim var 30 tane Black Ice çıkarmışım. 1200 saati olan arkadaşımda 4 tane var :D

Artık Rainbow Six: Siege'de para yatırmaya gerek kalmadı. Pazar özelliği yavaş yavaş aktif olmaya başladı, henüz Beta'da olan Rainbow Six: Siege pazar özelliğiyle elinizdeki skinleri oyun içi kredi karşılığında satabiliyorsunuz. Zamanında kayıt yaptıranlar elini hızlı tutsun çünkü piyasası hemen etkileniyor. Dün 1500 krediye satılan Black Ice skinleri için 1200 ve 120 kredi arasında değişen fiyatlara satılıyor.

400 civarında olan R6 kredim şu an 2800 kredi, elit skinleri almak isteyen ya da Battle Pass almak isteyen göz atabilir.

Eki Görüntüle 21054

Eki Görüntüle 21053
Açıkçası bazı skinler dışında alıcı yok denecek kadar az. İnsanlar doğal olarak çöp skinlere para vermiyor. 120 kredi sınırı baya aptalca olmuş. Onun haricinde bende olmayan nadir eşyaları bu sayede satın alabildim. Umarım gelişir ve değişir.

Açıkçası bazı skinler dışında alıcı yok denecek kadar az. İnsanlar doğal olarak çöp skinlere para vermiyor. 120 kredi sınırı bayağı aptalca olmuş. Onun haricinde bende olmayan nadir eşyaları bu sayede satın alabildim. Umarım gelişir ve değişir.

Çok doğru bence alt limit kaldırılmalı isteyen 1 krediye bile satabilmeli diğer türlü dediğin gibi çöp skinler asla satılmaz. Henüz betada olduğu için gelişeceğini düşünüyorum.

Çok doğru bence alt limit kaldırılmalı isteyen 1 krediye bile satabilmeli diğer türlü dediğin gibi çöp skinler asla satılmaz. Henüz betada olduğu için gelişeceğini düşünüyorum.
Alt limit belli başlı eşyalarda olmalı. Düşük nadirlikte olanlar 1'e satılabilir olmalı ama black ice ve glacier gibi skinler ise alt limit olmalı yoksa CS'de 5 dolara bıçak satan gibi olaylar olur saçma sapan.

Ayrıca bunun hakkında baya sızıntı oldu. Bunları yakında ayrı bir konuda paylaşacağım.

Alt limit belli başlı eşyalarda olmalı. Düşük nadirlikte olanlar 1'e satılabilir olmalı ama Black ice ve glacier gibi skinler ise alt limit olmalı yoksa CS'de 5 dolara bıçak satan gibi olaylar olur saçma sapan.

Ayrıca bunun hakkında bayağı sızıntı oldu. Bunları yakında ayrı bir konuda paylaşacağım.

Reis Xbox'ta pazara nereden bakabilirim?