ASELSAN telefon üretseydi ön yargınız olur muydu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gustavo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
  • Etiketler Etiketler
    telefon

Aselsan telefon üretseydi ön yargınız olurmuydu?

• olurdu

Oy: 21 58,3%
  • olmazdı

Oy: 15 41,7%

• Oy verenlerin toplamı
    36

gustavo 2

Üstün
Makaleler
5
Yer
Türkiye
ASELSAN telefon üretseydi markaya karşı bir ön yargınız olur muydu?
Nedenini açıklayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korelinin bizden farkı ne üstün ırk falan mı?
Koreyi vb. ülkeleri üstün görmüyorum. Neden beceremiyoruz? Bir şirket kursak devletin yanlış politikaları, vergiden kaçacağız, devletten destek alacağız derken işi batırmak muhtemel. Beceremememizin sebeplerinden biri bu. Biz kendi şirketimizi geliştirmeye açık ortam bulamıyoruz, ve en baştan okullarda böyle şeyler öğretilmiyor. Ayrıca piyasada yeni olan bir markanın telefonunda bir sürü sıkıntı olacaktır. Bu ön yargı değil öngörü.

Elbette olurdu. Önceden söyleyeyim Türk düşmanı falan değilim, konu içinde başka yönlere çekmeye çalışanlar olabilir çünkü. Bugüne kadar Casper ve Vestel gibi markaların ürettiği telefonları gördük. Hepsi birbirinden kalitesiz ve yazılım olarak komediden ibaretti. Bugün tüketicilerin büyük kısmının Türk markalarına karşı güveni kalmadı, buna bende dahil. Haliyle ürüne karşı bir ön yargım olurdu ve muhtemelen ilk modeli almazdım. Aradan zaman geçmesini bekler ve üretici marka telefon konusunda kendini kanıtlayabilirse çıkartacakları ikinci modeli alırdım belki. Ancak eğer rakiplere karşı bir avantaj sunmuyorsa elbette almam, ülke ekonomisinin durumu belli. Avantajlı olan öne çıkar, avantaj sunamayan silinir gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…