MeReKGs67

Uzman

3 model olacakmış ilk başta. İlki güvenlik ağırlıklı sadece kamudakilerin kullanabileceği telefon, ikincisi uygun fiyatlı herkesin erişebileceği umumi model ve bir de onun bir üst modeli.

Dikkatimi çeken şey yazılımı ve işletim sistemi yerli olacak diyorlar. iPhone dışındaki tüm telefonlar Android işletim sistemini kullanmıyor mu, Android harici bir işletim sistemi mi olacak?

Bir de deprem vb. durumlarda iletişimin kesintisiz sürdürülebilmesi için uydu anteni bulunacakmış telefonda.

3 model olacakmış ilk başta. İlki güvenlik ağırlıklı sadece kamudakilerin kullanabileceği telefon, ikincisi uygun fiyatlı herkesin erişebileceği umumi model ve bir de onun bir üst modeli.

Dikkatimi çeken şey yazılımı ve işletim sistemi yerli olacak diyorlar. iPhone dışındaki tüm telefonlar Android işletim sistemini kullanmıyor mu, Android harici bir işletim sistemi mi olacak?

Bir de deprem vb. durumlarda iletişimin kesintisiz sürdürülebilmesi için uydu anteni bulunacakmış telefonda.

İşlemcisi Snapdragon olmazsa almam. Kusura bakmasınlar.

Farklı bir işletim sistemiyle geleceğini sanmıyorum, sadece kendilerine özgü bir arayüzle gelir. Yani işin özünde Android olur fakat onu kendi arayüzleriyle giydirirler işte.

Açıkcası benim iyi anlamda pek bir beklentim yok ama umarım yanılırım. Ülkemizde yerli, iyi bir telefon görmek isterim.

Muhtemelen Android üstüne bir giydirme olur, uyumlulukla öteki türlü uğraşamazlar, altından da kalkamazlar.

Siyasi malzemeye kurban gidecekler, bariz belli.
Gitmeseler de biz kendimiz götürtürüz onları. Daha 2 saat önce, elektrikli araç konusundaki "yorum":
TOGG alıyorsan malum parti taraftarlarının cebine 5 kuruş daha fazla girer Tesla al.
Genel manada nitelikli yorum yapmaktan aciziz, herkesin ağzı var ama kaçı beyne bağlı muamma.

Şansımız varsa A3X-A5X seviyesi bir şey görürüz üst olan modelde.
Telefondaki yaptığımız her şeyi üç telekom firmasının cebini büyütmeye endekslemiş bir sistem varken bundan acaba nasıl kar sağlayacaklar merak ediyorum :D Allah bilir uydu dakikasını ayrı tarife olarak sunarlar.