Detaylar
Kim cevapladı?Otomatik vitese al veya direksiyonunda f1 kulakçıklar varsa + - şeklinde onlara atayabilirsin.
25457
Uzman
Nereden atayacağım tam olarak?Otomatik vitese al veya direksiyonunda f1 kulakçıklar varsa + - şeklinde onlara atayabilirsin.
Modlayarak oynuyorsan bi zımbırtı vardı ya launcher gibi adı aklıma gelmedi, onun ayarlarında var.
25457
Uzman
Modlamadan oynuyorum, indirip direkt actım.Modlayarak oynuyorsan bi zımbırtı vardı ya launcher gibi adı aklıma gelmedi, onun ayarlarında var.
O zaman direkt ayarlardan değiştirebilirsin. Vites genelde oynanış kısmı gibi bir yerde oluyor. Karıştır biraz bulursun.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Content Manager üzerinden ayarlanıyor Controllers kısmından.Modlayarak oynuyorsan bi zımbırtı vardı ya launcher gibi adı aklıma gelmedi, onun ayarlarında var.
Ayarlar kısmından direksiyon setimi falan tanımış fakat vites değiştiremediğim için n olarak kalıyor. Ne yapabilirim?
Assetto Corsa oynuyorsanız Content Manager indirmenizi kesinlikle öneririm oradan her şeyi kolaylıkla halledebiliyorsunuz, grafik modu, araç modu , kontroller vb her şeyi. Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz 200 saatim var Assetto Corsa'da.
Son düzenleme:
25457
Uzman
Bende böyle bir yer yok. Yeni konu açtım mod için bakarsanız sevinirim. Anladığım kadarıyla mod kurmam lazım.Content Manager üzerinden ayarlanıyor Controllers kısmından.
Eki Görüntüle 211640
Assetto Corsa oynuyorsanız Content Manager indirmenizi kesinlikle öneririm oradan her şeyi kolaylıkla halledebiliyorsunuz, grafik modu, araç modu , kontroller vb her şeyi. Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz 200 saatim var Assetto Corsa'da.
@Check Engine
Son düzenleme: