belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
Nova Lite 2 aldım. Hayatında eline toplasan anca 5 saat gamepad almış biri olarak Assetto Corsa'yı klavye ile oynamak gamepad ile oynamaktan kolay geldi. Ayarlarım varsayılan bu arada. Muhtemelen ayarlar kaynaklı.

Bu oyunu gamepad ile oynayan varsa ayarlarını paylaşabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova Lite 2 aldım. Hayatında eline toplasan anca 5 saat gamepad almış biri olarak Assetto Corsa'yı klavye ile oynamak gamepad ile oynamaktan kolay geldi. Ayarlarım varsayılan bu arada. Muhtemelen ayarlar kaynaklı.

Bu oyunu gamepad ile oynayan varsa ayarlarını paylaşabilir mi acaba?
Düz Assetto'dan bahsediyorsanız zamanında onlarca ayar denemiştim ve becerememiştim çünkü oyunu yaparken gamepad pek umursanmamış.
Assetto Corsa Competizione'dan bahsediyorsanız veya onu oynamayı düşünürseniz gamepad ile çok rahat oynanıyor.
Görseldeki ayarları yapıp birde ayarlar kısmındaki Assist sekmesinden Stability Control ayarını 50-100 aralığında tutarsanız çok rahat ve keyifli bir sürüş sunuyor. Biraz alıştıktan sonra Stability Control ayarını kapatabilirsiniz, çalışma prensibi biraz ESP gibi, kaymaya başlayan tekerden güç kesiyor veya frenleme yapıyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    507,4 KB · Görüntüleme: 32
Düz Assetto'dan bahsediyorsanız zamanında onlarca ayar denemiştim ve becerememiştim çünkü oyunu yaparken gamepad pek umursanmamış.
Assetto Corsa competizione'dan bahsediyorsanız veya onu oynamayı düşünürseniz gamepad ile çok rahat oynanıyor.
Görseldeki ayarları yapıp bir de ayarlar kısmındaki assist sekmesinden stability Control ayarını 50-100 aralığında tutarsanız çok rahat ve keyifli bir sürüş sunuyor.

Modlu düz Assetto Corsa'dan bashetmiştim. Belirtmeyi unutmuşum, kusura bakmayın.