AshampooWinOptimizer27 kullanılır mı?

II. inSTUnBULL

Becerikli
Bir arkadaşımdan duydum, normalde paralı bir uygulama ama yeni yıla özel ücretsiz olmuş. Bu uygulamayı bilen veya kullanan varsa olayını anlatabilir mi?

Neredeyse hiç bir optimize etme uygulaması (optimizer) işe yaramıyor. İsterseniz bir ara indirip deneyerek kendinizde tecrübe edebilirsiniz.

Ama daha kararlı hale getirmese bile yıllar içerisinde uygulama/oyun yükle-kaldır yüzünden kalan izler ile beraber sistem yavaşlayabiliyor bunun için Revo gibi uygulamalar kullanabilirsiniz. Tavsiyem de Revo olur basit arayüzü sayesinde sadece kırmızı yazılan hizmetler onlara dokunmayın.

İndirmek için: https://techolay.net/sosyal/indir/revo-uninstaller-free.113/

Teşekkürler de, bu programın kullanım rehberi var mı?

Kullanım rehberine ihtiyacınız yok hocam, sadece uygulama kaldırırken buradan kaldırın. İz bırakmıyor. Bir sorunuz olursa sorun.

İyi fikir yinede bir ara rehberini yapabilirim. Forum da biraz gezince @utkuversus hocamın bu konuda rehberini gördüm, aşağıya bırakıyorum oradan bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hem açık kaynak hem daha iyi olan Bcuninstalleri indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…