• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Aşı ve topuk kanı karşıtları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Akraba evliliği yapan herkesi vatandaşlıktan atacaksın, devletin tüm nimetlerinden yararlanmasını engelleyeceksin bir daha oluyor mu gör.

Son düzenleyen: Moderatör:

COVID aşısından önce vardı bu tipler zaten, bu olmasa fay hattına haarp diyen, uçak izine chemtrails diyen lavuklardan Instagram'ı silmiştim bir ara. Aşıdan sonra çok daha fazla çoğaldı bunlar.

Akraba evliliği yapan herkesi vatandaşlıktan atacaksın, devletin tüm nimetlerinden yararlanmasını engelleyeceksin bir daha oluyor mu gör.
Maalesef ülkenin yarısı hala bu zihniyette. Bazıları da Allah'ın çağırdığına inanarak intihar falan ediyor. Bu sendrome aşırı inanç sendromu deniyordu sanırım. Her şeyin aşırısı zarar ama inancın aşırısı ölüme gider.

İnancın aşırısı devletin otoriterliğine de zarar bkz. tarikatlar.

İnsanların İslam'dan nefret etmesinin yegâne sebebidir kendileri. Hak veriyorum artık gerçekten. Eski nesil halen yaşıyorken bu ülke nasıl gelişir, ne olur bilmiyorum. Onlar göçse yetiştirdikleri çocuklar yine aynı olacak ileride.

Devletin verdiği bütün haklardan mahrum bırakacaksın. Devlet senin için yararlı bir şey yapmaya çalışıyor sen karşı çıkıyorsun. O zaman devletin imkanlarından yararlanamazsın. Toplu taşımada tam ücret basarsın, devlet hastanesinde geç sıra bulursun, aşılarını bedava olamazsın, cezaları kat be kat fazla ödersin gibi gibi örnekler çoğaltılabilir. Şahsi görüşüm bu yöndedir.

Devletin bu tarz bir şey yapacağını düşünmekde güzel hayal tabii.

COVID aşısından önce vardı bu tipler zaten, bu olmasa fay hattına haarp diyen, uçak izine chemtrails diyen lavuklardan Instagram'ı silmiştim bir ara. Aşıdan sonra çok daha fazla çoğaldı bunlar.

11. ve 12. sınıfta biyoloji dersi sadece sayısalara değil herkese zorunlu olmalı. İnsanın ufkunu ve zekasını açıyor biyoloji öğrenmek. Mesela az bir araştırma ile yenidoğan bebeklerde kan almada en güvenli noktanın topuk olduğunu anlayabilir bir insan. Ancak bu kadar nüfusun fazla olduğu bir dünyada çok takmiyacaksın insanların dediğini. He diyip geçicen ve kendini en az etkilenicek şekilde ayarliyacaksın.

Devletin bu tarz bir şey yapacağını düşünmekde güzel hayal tabii.

Devlet bunu yapacağından değil. Yapsa en mantıklısı oluru tartışmıyor muyuz? Ben de biliyorum yapmayacağını yapsa tanju Özcan şu an daha yüksek bir mertebedeydi. Adam göçmenlerin faturalarının 10 kat fazla geleceğini söyledi diye adamı taşlayacaklardı az kalsın.

Ne dersi verirsen ver anlamıyorlarki? Problem orada zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…