Aşırı duygusal bir insan olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11847
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 134
  • Etiketler Etiketler
    duygusal

11847

Becerikli
Çok aşırı duygusal bir insanım ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı. İnsanlar en ufacık bir şaka yaptığında bile alınıyorum ve hemen sinirleniyorum, ilişkilerimi kesesim geliyor. Halbuki onlar aralarında yapıyorlar ve gülüyorlar. Bu sadece şaka değil; herhangi bir imalı, ironi, alay içeren cümleler de olabiliyor. Ne yapmam lazım? Tavsiyeleriniz nelerdir? Profesyonel bir yardım dışında olmalı şimdilik.

Ben de öyleyim ve zamanla değişmeyi umuyorum. Bunun dışında yapılabilecek bir şey de yok. Takma desek bile takacaksın, takacağız maalesef.

Hocam alınmamaya çalışın. Onlar güldüğü zaman sizde gülmeye çalışın. Tabii hakaret falan etmedilerse. Başka türlü nasıl öneri verilebilir fikrim yok.

Bu arada alınsan bile çok belli etme çünkü bazı namertler bu olayını alaya alıp seninle oynayabiliyorlar. Çok yaşadım, artık önlem alabiliyorum ancak böyle diyim dedim. @11847

Dışardan belli etmeyin. Çünkü trollenmenin tek çözüm yolu bu.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeler için.

Eskiden bende böyleydim hocam fazla takmadığınız sürece zamanla düzeleceğinize eminim.

Sizde onlarla alay edin eğlenin. Karşı tarafla karşılıklı bunu yaparsanız alınganlık azalır samimiyet artar(Tabi kırmızı çizgi aşılmasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…