ASKA Türkçe Yama ve Kurulumu [Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi]

ASKA.webp

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama oyunun son sürümü ile uyumludur.
Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe Yama düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.
Türkçe Yama V20 olarak güncellenmiştir. V20 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir.

Emeği Geçenler:
VolkTyson / Indra

Kurulum:
Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma:
Yamayı kaldırmak için oyunun dosyalarını doğrulamanız gerekiyor.

NOT:
Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya Discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.
En güncel Türkçe Yama sürümü için sitemizden indirin.

Discord Link:
Katıl

ASKA Türkçe Yama İndir
ASKA Türkçe Yama İndir

Kurulum Videosu

Oyun İçi Görüntüler

Ekran görüntüsü 2025-04-06 151242.webp

wq.webp

asdsdaasd.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmıyor, tekrar oyuna güncelleme geldi.
Öyleymiş, dün arkadaşlar haber verdi. Müsait bir zamanda güncelleyeceğim.

Türkçe Yama V8 olarak güncellenmiştir. V8 ile birlikte oyunun son sürümüne uyumlu hale getirilmiş ve çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Son düzenleme:
Sen var ya kral adamsın vesselam. Başka bir çeviri sitesinde paralı üyelik açtırdım, sırf eleman yapar mı? diye. Yeterli mesaj bekliyormuş. Buraya baktım 15 Mayısta bir kişi rica etmiş, sen anında yapıştırmışsın. Samimiyetimle söylüyorum, eline emeğine sağlık. Sen her şeyi hak ediyorsun.

Son düzenleme:
Sen var ya kral adamsın vesselam. Başka bir çeviri sitesinde paralı üyelik açtırdım, sırf eleman yapar mı? diye. Yeterli mesaj bekliyormuş. Buraya baktım 15 Mayısta bir kişi rica etmiş, sen anında yapıştırmışsın. Samimiyetimle söylüyorum, eline emeğine sağlık. Sen her şeyi hak ediyorsun.
Teşekkürler dostum, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Rica ederim, iyi oyunlar :beyazkalp:

Bizde'de paylaşım yapmanı isteriz. )
Valla şuan için bir şey diyemiyorum. Elimde çok fazla iş var ve yetiştirmek için zamanla yarışıyorum diyebilirim. O yüzden elimdeki işleri sıfırlamadan bir sorumluluk daha almak gözümde büyüyor ama ilerleyen günlerde konuşuruz tekrardan