Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
O saatten sonra yapacağı açık öğretim hamlesi, maç 5-0 gerideyken 90+4'te oyuna giren forvet etkisi yaratır.
Tam anlamadım hocam çözüm olur mu?O saatten sonra yapacağı açık öğretim hamlesi, maç 5-0 gerideyken 90+4'te oyuna giren forvet etkisi yaratır.
Guilty Conscience
Üstün
Eğer, yoklama döneminde yani 20 yaşını doldurduğu yılın başından sonuna kadar işlemlerini yaptırmamış ve yoklama kaçağı durumuna düşmüşse, bu aşamadan sonra yapılan okul kayıtları kural olarak askerliği ertelemez.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Olmaz diyor kısacası. Ayrıca bunu düşünmeniz de saçma zaten, asker kaçağı sayılmadan önce o işlemleri yapsaydınız uzatabilirdiniz.
BlackShadow
Yetkin
Git gel dostum, hayatın boyunca önünde problem olacak bu durum. Kurtul gitsin.
Kendim için sormuyorum aslında bir arkadaş rica etti sormamı. Ben zaten askerliğimi yaptım.Git gel dostum, hayatın boyunca önünde problem olacak bu durum. Kurtul gitsin.
Hâlen yoklama kaçağı imiş. Yani kayıt yaptırdıktan sonra otomatik olarak askerlik ertelenecek mi yoksa askerlik şubeye gitmesi mi gerek?Yoklama kaçağıysanız problem olmaz. Muayeneden önce kayıt yaptırıp uzatabilirsiniz. Fakat yoklama yaptırıp askere gideceğiniz tarih kesinleşmişse kayıt yaptırsanız dahi bakaya sayılır.
@UfukBey
Son düzenleme:
Maalesef yoklama kaçağıysa üniversite kaydı yapsa bile artık askere alınacaktır. Önceki mesajımda sanırım yanlış anlattım. Yoklama kaçağına düştükten sonra kabul edilmiyor teciliniz.Kendim için sormuyorum aslında bir arkadaş rica etti sormamı. Ben zaten askerliğimi yaptım.
Hâlen yoklama kaçağı imiş. Yani kayıt yaptırdıktan sonra otomatik olarak askerlik ertelenecek mi yoksa askerlik şubeye gitmesi mi gerek?
@UfukBey
Yeni konular
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-