Askerdeki kardeşimin başına bir şey gelmiş olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Martinal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 444
  • Etiketler Etiketler
Martinal

Uzman
Dün teslim olan kardeşim gece bir fake hesap açıyor kendi fotoğrafını koyup daha sonra siliyor. Sonrasında anneme taciz şeklinde mesajlar atıp fotoğraf istiyor, bunu kendisinin yazmadığını adımdan kadar iyi biliyorum. Her ne olduysa ya biri bilerek tehdit ederek zorla yazdırdı ya da elinden o telefonu alıp başka biri yazdı. Sinirden titriyorum olayı ailem, babam biliyor. Yazışmadaki mesajlarda konuşması bile kardeşim değil. Orda başına bir şey geldi belki de. Ne yapacağım? Sinirden evde duramıyorum, ben abisiyim.

İki ihtimal var. Ya kardeşine bir şey oldu yada kardeşinin başka bir tarafı var.

İki ihtimal var. Ya kardeşine bir şey oldu yada kardeşinin başka bir tarafı var.
Hayır iki ihtimal yok ilk cümle oldu bunu hepimiz şuan farkındayız. Askeriyeyi mi arayalım ne yapmamız lazım?

Askeriyeyi arayıp İsim Soyisim ile beraber durumunu sordurun. Başınızdan geçen olayı anlatın. Umarım bir şeyi yoktur.
Başı yanar mı çünkü kendi hattını götürmüş tuşlu telefona takmış.

Yani bu ciddi bir durum. Ben ne olursa olsun bilgi almaniz gerektigini dusunuyorum.
Aradık bölümler falan belli olmadığı için yardımcı olamıyorlarmış daha kayıtlar da bitmediği icin pazartesi gunune kadar arayıp soramayacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…