xalvorath Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 693 Çözümler 2 Beğeniler 561 Yer İstanbul/Eyüp 29 Haziran 2024 #1 25 Temmuz'da askere gideceğim fakat bu sağlık muayenesi hakkında hiçbir bilgi bulamadım, sevk başvurusuna baktığım zaman "sevk bilgisi yok" diyor, bu devlet şeylerinde bilgi almak niye bu kadar imkansız?
25 Temmuz'da askere gideceğim fakat bu sağlık muayenesi hakkında hiçbir bilgi bulamadım, sevk başvurusuna baktığım zaman "sevk bilgisi yok" diyor, bu devlet şeylerinde bilgi almak niye bu kadar imkansız?
Ninja in Pyjama Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 259 Çözümler 23 Beğeniler 513 29 Haziran 2024 #2 Askerlik şubesine gidip bilgi aldınız mı hocam? En doğrusunu onlar bilir sizin adınıza.
KS KS xalvorath Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 693 Çözümler 2 Beğeniler 561 Yer İstanbul/Eyüp 30 Haziran 2024 #3 Ninja in Pyjama dedi: Askerlik şubesine gidip bilgi aldınız mı hocam? En doğrusunu onlar bilir sizin adınıza. Genişletmek için tıkla... Uzak olduğu için gitmedim, sevk başvurusu sanırım son 10 gün kala imiş sağlık da onunla beraber oluyordur herhalde.
Ninja in Pyjama dedi: Askerlik şubesine gidip bilgi aldınız mı hocam? En doğrusunu onlar bilir sizin adınıza. Genişletmek için tıkla... Uzak olduğu için gitmedim, sevk başvurusu sanırım son 10 gün kala imiş sağlık da onunla beraber oluyordur herhalde.