baris1

Uzman
Agustos'da askerdeyim, tuslu kamerasiz telefon gerekiyor. Tek kriterim bataryasi uzun omurlu olsun yeter. Zaten butun kurallara uyacagim. Hattimi kisitli yapacagim yani sabah 8 aksam 6 zaten telefon kullanilmayacak. Sadece izinli zamanlarda arama-SMS yaparim. Tek kriterim bozulmasin ve habire sarj istasyonu onunde gezmeyeyim istiyorum.

Ben bundan almıştım gayet işimi gördü. Kısıtlı hat almadım ki 6 ay gidenlerde ilk girişte göz korkutsalarda içeride bu duruma pek takılmıyorlar eğer abartmaz isen. Gün içinde kapalı oluyordu, akşam açıp arayacağımı arıyordum yaklaşık 5 gün şarjı gidiyordu. Ne hikmetse çok yavaş şarj oluyordu ama hafta sonu şarj istasyonu önüne kamp kuruyordum (acemilikte). Usta birliğinde ise genelde bir görevin olduğu için ki sabit bir yerde olursan yazıcı vb. gibi rahatça şarj ediyorsun yeter ki göze çok batmasın.

Ek olarak Xiaomi'nin kamerasız fakat internet erişimi olan bir modeli vardı. Çok aradı zamanında ama ülke sınırları içerisinde bulamadım, eğer bulursan bir göz atmanı öneririm.

Ekleme: Zamanında aşağıdaki serinin başka modelini kullandım, 2 ay şarj etmediğimi bilirim. Şarjı minimum 1 ay giderdi. Hala aynı kaliteyi sürdüyorlar mı bilemem.