Askerlik yaklaştıkça stres artıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 836
  • Etiketler Etiketler
    askerlik stres

Kara, hava, deniz bunlar neye göre belirleniyor?

Bu görev şans mı?
Bizim bölükte sıradaki görevliyi önceki görevli seçiyordu. Önceki görevli benim celbimden sadece bana sinir kapmamıştı o yüzden görevi ben aldıydım. Ama genelde komutan seçer görevliyi.

Bunun cevabını bende bilemiyorum.
Stres yapacak bir şey yok, 400k vermekten iyidir. Acemi'de zorlanırsın, Ustaya geçince mesleğin varsa direkt söyle boş gezmek iyi değildir zaman geçmez. Ben piyade olmama rağmen Van Jandarma'da yapmıştım rahattı tabii ki diğer devrelerim İran sınırındaydı şans meselesi tamamen.

Meslek olarak şoför bilgim var. Bir de bilgisayar. Kantin de yaparım.

Word ve excel iyi şekilde kullanabiliyorsan yazıcı yapabilirler seni veya orada tekrardan şoförlük için sınavlara girip direkt şoför de olabilirsin.

Word ve Excel iyi şekilde kullanabiliyorsan yazıcı yapabilirler seni veya orada tekrardan şoförlük için sınavlara girip direkt şoför de olabilirsin.

Artık hayırlısı olsun şoförlük önden süreceğim.

İfadeler: D4C
Usta'da güzel, düzenli bir yere düşersen yazıcı ya da kantine geçebilirsin bunları belirt. Bizde gece, gündüz şoförcüleri bile vardı mesela. Bakarsın duruma göre.

Takma boş ver, ben de o yıl gideceğim, aynı yere düşeriz belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: D4C
Bizde gece, gündüz şoförcüleri bile vardı mesela. Bakarsın duruma göre.
Düşeceği yere göre şoförlük çok önemli olabiliyor, benim bulunduğum alayda şoför yoktu mesela bizim bölükten farklı bölüklere şoför çekiyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…