Arkadaşlar bir zamanlar ben de böyleydim fakat artık hayata atılınca biraz geride kaldı. Sadece bir tek mevzu var o da bir kız. Normalde hiç bu kadar takmazdım bu konuya ama benim eski durumumdan daha daha kötü bir arkadaşım var. Çocuk sürekli bu konuları açıyor anası babası bayağı ilgisiz değişik bir ailesi var. Çocukla yemek yiyoruz kanka ileride acaba sevgilimiz olur mu? Çok korkuyorum bana tavsiye ver falan diyor. Oğlum diyorum bunlar sonraki işler benim de aklıma takıldı artık. Sürekli aklıma takılıyor bu işler. Çocuğu olabildiğince hayata katmaya çalışıyorum. Benim zamanında elimden tutan yoktu bari ben ona yardımcı olayım diyorum. Bu çocuğu sizin bakış açınızdan yorumlamak istiyorum acaba ne yapar ne eder de çocuğu bu konulardan soyutlarım diye. Gerçekten kardeşim gibi gördüğüm gibi biri.
Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744
Başarılı
Arkadaşlar bir zamanlar ben de böyleydim fakat artık hayata atılınca biraz geride kaldı. Sadece bir tek mevzu var o da bir kız. Normalde hiç bu kadar takmazdım bu konuya ama benim eski durumumdan daha daha kötü bir arkadaşım var. Çocuk sürekli bu konuları açıyor anası babası bayağı ilgisiz değişik bir ailesi var. Çocukla yemek yiyoruz kanka ileride acaba sevgilimiz olur mu? Çok korkuyorum bana tavsiye ver falan diyor. Oğlum diyorum bunlar sonraki işler benim de aklıma takıldı artık. Sürekli aklıma takılıyor bu işler. Çocuğu olabildiğince hayata katmaya çalışıyorum. Benim zamanında elimden tutan yoktu bari ben ona yardımcı olayım diyorum. Bu çocuğu sizin bakış açınızdan yorumlamak istiyorum acaba ne yapar ne eder de çocuğu bu konulardan soyutlarım diye. Gerçekten kardeşim gibi gördüğüm gibi biri.
Yatış spor yemek sınava çalış sonra yine yatış.
Herkes aynı herhalde yemin ederim robot gibi olduk artık.
pecer şatlab
Yetkin
Günlük ortalama 9 saat Valorant, spor, uyku.
Deniz744
Başarılı
Hocam okulunuz işiniz vb. yok mu? Günlük 9 saat çok fazla azaltın derim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam baya fazla bir de orada ki kitleye nasıl dayanıyorsunuz?
pecer şatlab
Yetkin
Hocam bayağı fazla bir de oradaki kitleye nasıl dayanıyorsunuz?
Paris ve Frankfurt'ta oynuyorum hocam. Şu aralar uzun süre bakmaya başladım düzeltmeyi düşünüyorum.
Umarım düzeltirsin hocam.Paris ve Frankfurt'ta oynuyorum hocam. Şu aralar uzun süre bakmaya başladım düzeltmeyi düşünüyorum.
2 3 yıldır elimi sürmedim rahatım sana da bırakmanı öneririm. Yarın bir gün LoL'e yasak gelir ise ülkenin yarısı mutlu olur bence.
Dostum belki dislike atacaksınız ama arkadaşa söyle loser olmayı bıraksın. Kendi değerini yükseltirse ve genetik facia değilse etrafı istemeyeceği kadar kızla dolacaktır. Sen ona sadece araştır de gerisini kendisine bırak.
Araştıracaklarının bir kısmı:
Kombin, spor, cilt bakımı, saç bakımı, kaliteli berber, 100+ dolar parfüm.
YouTube'daki altın videoları bulsun. Objektif düşünce ve rasyonel zekasını geliştirsin zira Redpill, Blackpill, Mogging gibi abudik gubudik şeylerle karşılaşacak, her gördüğü şeye inanmayıp zihninde eleyip faydalı şeyleri alsın.
Sana tavsiyem kimsenin hayatını değiştireceğim diye uğraşma. Araştır de, araştırmıyorsa kendi halinde bırak.
Araştıracaklarının bir kısmı:
Kombin, spor, cilt bakımı, saç bakımı, kaliteli berber, 100+ dolar parfüm.
YouTube'daki altın videoları bulsun. Objektif düşünce ve rasyonel zekasını geliştirsin zira Redpill, Blackpill, Mogging gibi abudik gubudik şeylerle karşılaşacak, her gördüğü şeye inanmayıp zihninde eleyip faydalı şeyleri alsın.
Sana tavsiyem kimsenin hayatını değiştireceğim diye uğraşma. Araştır de, araştırmıyorsa kendi halinde bırak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-