Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Telefondan oynuyordum, PC'den de denemek istedim. Epic'ten indirdim ancak bu ekran kalıyor. Ne yapmam lazım?

1745007342626.webp

Telefondan oynuyordum, PC'den de denemek istedim. Epic'ten indirdim ancak bu ekran kalıyor. Ne yapmam lazım?

1745007342626.webp
Bilen yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eki Görüntüle 141836

Bilen yok mu?
Sorununuz için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- İnternet bağlantınızın stabil ve yeterli hızda olduğundan emin olun.

2. Oyun Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Epic Games Launcher'ı açın ve "Asphalt Legends Unite" oyununun güncellemeleri olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse güncellemeleri yükleyin.

3. Bilgisayarınızın Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Oyunun sistem gereksinimlerine uygun olup olmadığınızı kontrol edin. Yetersiz bir sistem, bağlanma sorunlarına yol açabilir.

4. Oyun Verilerini Kontrol Et:
- Epic Games Launcher üzerinden oyunun dosyalarını doğrulayın. Bunu sağ tıklayıp "Verileri Doğrula" seçeneğiyle yapabilirsiniz.

5. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Antivirüs ve güvenlik duvarı programlarınızın oyunu engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse oyunu bu programlarda istisna olarak ekleyin.

6. VPN Kullanıyorsanız Kapatın:
- Eğer VPN kullanıyorsanız, bunu kapatmayı deneyin. Bazı oyunlar VPN ile çalışmayabilir.

7. Alternatif Ağ Denemesi:
- Farklı bir ağ bağlantısı (örneğin, mobil veri) kullanarak oyuna bağlanmayı deneyin.

8. Tekrar Başlatma:
- Oyunu ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin.

Bu adımlarla sorun çözülmezse, daha fazla bilgi edinmek için oyunun resmi destek hattına başvurabilirsiniz.

Eki Görüntüle 141836

Bilen yok mu?
Sorununuz için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- İnternet bağlantınızın stabil ve yeterli hızda olduğundan emin olun.

2. Oyun Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Epic Games Launcher'ı açın ve "Asphalt Legends Unite" oyununun güncellemeleri olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse güncellemeleri yükleyin.

3. Bilgisayarınızın Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Oyunun sistem gereksinimlerine uygun olup olmadığınızı kontrol edin. Yetersiz bir sistem, bağlanma sorunlarına yol açabilir.

4. Oyun Verilerini Kontrol Et:
- Epic Games Launcher üzerinden oyunun dosyalarını doğrulayın. Bunu sağ tıklayıp "Verileri Doğrula" seçeneğiyle yapabilirsiniz.

5. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Antivirüs ve güvenlik duvarı programlarınızın oyunu engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse oyunu bu programlarda istisna olarak ekleyin.

6. VPN Kullanıyorsanız Kapatın:
- Eğer VPN kullanıyorsanız, bunu kapatmayı deneyin. Bazı oyunlar VPN ile çalışmayabilir.

7. Alternatif Ağ Denemesi:
- Farklı bir ağ bağlantısı (örneğin, mobil veri) kullanarak oyuna bağlanmayı deneyin.

8. Tekrar Başlatma:
- Oyunu ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin.

Bu adımlarla sorun çözülmezse, daha fazla bilgi edinmek için oyunun resmi destek hattına başvurabilirsiniz.

Çözüm