KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 13 Ağustos 2024 #11 Negative Sir dedi: O zaman HDD'ye kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Artık kuramam. Sürprizbozan Recep Baltaş'ın videosunu izledikten sonra diskin en az 16 GB olması gerektiğini öğrendim. Benim disk 7GB Windows 10 kuracağım şu anda. Negative Sir dedi: O zaman HDD'ye kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam eski 14,7 GB'lık bir USB* buldum onu kullanıcam. Son düzenleme: 13 Ağustos 2024
Negative Sir dedi: O zaman HDD'ye kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Artık kuramam. Sürprizbozan Recep Baltaş'ın videosunu izledikten sonra diskin en az 16 GB olması gerektiğini öğrendim. Benim disk 7GB Windows 10 kuracağım şu anda. Negative Sir dedi: O zaman HDD'ye kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam eski 14,7 GB'lık bir USB* buldum onu kullanıcam.
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 13 Ağustos 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Artık kuramam. Sürprizbozan Recep Baltaş'ın videosunu izledikten sonra diskin en az 16 GB olması gerektiğini öğrendim. Benim disk 7GB Windows 10 kuracağım şu anda. Hocam eski 14,7 GB'lık bir usb* buldum onu kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Size attığım linkteki imajı indirin ve diske yazdırmayı başlatın. Ardından kurulum ekranı gelince yine aklınıza takılan soru olursa beni etiketleyerek sorunuzu sorabilirsiniz.
Geraltın kılıcı dedi: Artık kuramam. Sürprizbozan Recep Baltaş'ın videosunu izledikten sonra diskin en az 16 GB olması gerektiğini öğrendim. Benim disk 7GB Windows 10 kuracağım şu anda. Hocam eski 14,7 GB'lık bir usb* buldum onu kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Size attığım linkteki imajı indirin ve diske yazdırmayı başlatın. Ardından kurulum ekranı gelince yine aklınıza takılan soru olursa beni etiketleyerek sorunuzu sorabilirsiniz.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 13 Ağustos 2024 #13 Negative Sir dedi: Tamamdır. Size attığım linkteki imajı indirin ve diske yazdırmayı başlatın. Ardından kurulum ekranı gelince yine aklınıza takılan soru olursa beni etiketleyerek sorunuzu sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows'a göre daha hızlı ve optimize çalışır mı?
Negative Sir dedi: Tamamdır. Size attığım linkteki imajı indirin ve diske yazdırmayı başlatın. Ardından kurulum ekranı gelince yine aklınıza takılan soru olursa beni etiketleyerek sorunuzu sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows'a göre daha hızlı ve optimize çalışır mı?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 13 Ağustos 2024 #14 Geraltın kılıcı dedi: Windows'a göre daha hızlı ve optimize çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hackintoshlar aynı Mac gibi stabile olmaz. Ama bir Windows kadar performans sergiler. Yani donma kasma falan vesaire olmaz. Ekran kartın macOS uyumlu, işlemcin ise ryzentosh EFI'si ile performanslı çalışır.
Geraltın kılıcı dedi: Windows'a göre daha hızlı ve optimize çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hackintoshlar aynı Mac gibi stabile olmaz. Ama bir Windows kadar performans sergiler. Yani donma kasma falan vesaire olmaz. Ekran kartın macOS uyumlu, işlemcin ise ryzentosh EFI'si ile performanslı çalışır.