Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YASEDEM

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
New York
Merhaba,

Bir sorum olacak Windows laptopa nasıl macOS kurarım? iPhone ve iPad kullanıyorum. Kursam ekosistem özelliklerini kullanabilir miyim?

Sistem: Intel 11800H, RTX 3070, 2x8GB RAM, 1,5 TB SSD (Monster Tulpar T7 v21.8)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hem harici, hem de dahili GPU ile tam hizlandirma elde etmeniz mumkun degil. Laptop kullandiginiz icin uyumlu GPU takabilme gibi bir imkaniniz da yok gibi. iGPU sorun yapmasaydi CPU tarafli bir sorun yoktu bu arada. Comet Lake spoof yaparsaniz Rocket Lake uyumlu. iGPU ile aynisini yapamiyorsunuz zira sizdeki iGPU, Gen 11 mimarisine sahip, Gen 9.5 degil.

Windows'tan devam.
Merhaba,

Bir sorum olacak Windows laptopa nasıl macOS kurarım? iPhone ve iPad kullanıyorum. Kursam ekosistem özelliklerini kullanabilir miyim?

Sistem: Intel 11800H, RTX 3070, 2x8GB RAM, 1,5 TB SSD (Monster Tulpar T7 v21.8)

Intel 10. Nesilden sonra destek yok,
RTX'ten 1000 serilere kadar var diye biliyorum.

Hem harici, hem de dahili GPU ile tam hizlandirma elde etmeniz mumkun degil. Laptop kullandiginiz icin uyumlu GPU takabilme gibi bir imkaniniz da yok gibi. iGPU sorun yapmasaydi CPU tarafli bir sorun yoktu bu arada. Comet Lake spoof yaparsaniz Rocket Lake uyumlu. iGPU ile aynisini yapamiyorsunuz zira sizdeki iGPU, Gen 11 mimarisine sahip, Gen 9.5 degil.

Windows'tan devam.

Çözüm