İyi sosyaller. Apple'ın 10xx sonrası Nvidia mimarisini desteklemediğini biliyorum. Ekran kartımın dahili GPU'sunu kullanabilir miyim? (Radeon 680M)

"NootedRed kext'inin güncel sürümleri, Tahoe üzerinde bu iGPU'ya tam donanım hızlandırma (Metal desteği) sağlayabiliyor." Source: Gemini; halüsilasyon mudur, doğru mudur, doğruya nasıl olur? Hackintosh hakkında deneyimli kişilerin desteğini bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam zamanında uyumlu denilen lenovo laptopla denemiştim çok verimli sonuçlar almamıştım bunun üstünden yıllar geçti şimdi nasıldır bilmiyorum ama acaba ne için kullanmayı planlıyorsunuz

Hocam zamanında uyumlu denilen lenovo laptopla denemiştim çok verimli sonuçlar almamıştım bunun üstünden yıllar geçti şimdi nasıldır bilmiyorum ama acaba ne için kullanmayı planlıyorsunuz
Mühendislik programları için macOS'den Windows 11'e geçtim hocam; lâkin bir türlü alışamadım. Sadece basit işler için kullanacağım. Ağır programları Windows 11'de çalıştırmayı düşünüyorum.

Mühendislik programları için macOS'den Windows 11'e geçtim hocam; lâkin bir türlü alışamadım. Sadece basit işler için kullanacağım. Ağır programları Windows 11'de çalıştırmayı düşünüyorum.

Hocam şahsen ben aynı deneyimi alamamıştım hackinstosh ile bir çok driverda da sorun yaşamıştım ama denemekten zarar gelmez

iGPU Hardware Acceleration olmadan -RDNA2 mimarisi olduğu için- kurulabiliyor. Denersem buraya yazarım ama kuvvetle muhtemel akıcı olmayacak; iade edip Mac'e geri döneceğim gibi duruyor.

Son düzenleme: