ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam, iyi sosyaller.
MSI B450 Tomahawk Max anakartım ile AMD 5700x3D işlemcime eşlik etmesi için "ASRock RX 9070 XT Taichi OC" model ekran kartını almayı düşünüyorum.

Sanırım GPU Clock olarak en üst seviye olan kart bu diye biliyorum. Daha iyi fikirleri yorumları olan arkadaşlarım olursa yönlendirmenizi rica edebilir miyim?
Ayrıca bu kartı İncehesap üzerinden uyguna alabiliyor görünüyorum, bu siteden daha önce alışveriş yapmadığım için tereddüt içerisindeyim.

Yorumlarınızı keyifle okuyacağım.
Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam iyi sosyaller.
MSI B450 Tomahawk Max anakartım ile AMD 5700X3D işlemcime eşlik etmesi için "Asrock RX 9070 XT Taichi OC" model ekran kartını almayı düşünüyorum.

Sanırım GPU clock olarak en üst seviye olan kart bu diye biliyorum. Daha iyi fikirleri yorumları olan arkadaşlarım olursa yönlendirmenizi rica edebilir miyim?
Ayrıca bu kartı İncehesap üzerinden uyguna alabiliyor görünüyorum, bu siteden daha önce alışveriş yapmadığım için tereddüt içerisindeyim.

Sevgiler.

Fiyatına bakmazsak alınabilir aynı zamanda İncehesap güvenilir.

9070 XT serisinin Nitro+ ile beraber en baba modelidir kendileri, alınabilir karttır lâkin bunlardan önce merak ettiğim soru şu: Sisteme genel bir upgrade daha mantıklı olmaz mı? Sistemin parçalarını (PSU-Kasa ve İşlemci soğutucuyu ayrı tutuyorum.) şu an 20.000 TL civarına elden çıkartırsanız karta vereceğiniz 38.500 TL ile birlikte toplam 58.500 TL bütçeyle;
https://www.akakce.com/ekran-karti/...cb9-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965200110.html şeklinde bir upgrade yapabiliyorsunuz. Bu upgrade sizce de daha mantıklı olmaz mı?

Arkadaşlar selam, iyi sosyaller.
MSI B450 Tomahawk Max anakartım ile AMD 5700x3D işlemcime eşlik etmesi için "ASRock RX 9070 XT Taichi OC" model ekran kartını almayı düşünüyorum.

Sanırım GPU Clock olarak en üst seviye olan kart bu diye biliyorum. Daha iyi fikirleri yorumları olan arkadaşlarım olursa yönlendirmenizi rica edebilir miyim?

Sevgiler
https://m.n11.com/urun/inno3d-rtx50...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 1k fiyat farkına değer.

Arkadaşlar selam iyi sosyaller.
MSI B450 Tomahawk Max anakartım ile AMD 5700x3D işlemcime eşlik etmesi için "Asrock RX 9070 XT Taichi OC" model ekran kartını almayı düşünüyorum.

Ayrıca bu kartı incehesap üzerinden uyguna alabiliyor görünüyorum, bu siteden daha önce alışveriş yapmadığım için tereddüt içerisindeyim.

Sevgiler
5700x3D bu ekran kartına yetersiz gelir haberin olsun.

Ne işe yarıyor ki Taichi serisi? Bilmediğimden soruyorum.
Taichi serisi AsRock'un en yüksek performanslı serisidir. Taichi serisindeki bu abimizin soğutması vs. diğer 9070 XT'lerden çok daha iyidir.

2K ayarlarda gayet de yeterli her türlü oyunu da oynuyorum. Hiçbir problem yok.
Hocam sizdeki 7800x3D, arkadaştaki 5700x3D haberiniz olsun.