Bende çalışanda sizde çalışmayabilirdi. Belki denediklerinizin arasındadır silmeseydiniz şu an atacaktım.
Bende oyun şu an kurulu, çalışıyor ve DLC dahildi bu yama. Ondan atmak istedim de geç olmuş.
Oyun çok da güzel değil ama Yunan mitolojisini sevenler mutlaka oynamalıydı bence. Manzaralar ve grafikler beni mutlu ediyordu, atmosfer ve müzik beni resmen eski zamanlara götürüyordu sanki. Ama hikaye vasat. Açık dünyası resmen Türkiye'de sanki ege bölgesinin daha da güzel hali gibi hissettirdi bana. Bunu sebebi denize hasret kalmam da olabilir.
DLC'lerin ilki de çok iyi hissettirdi ama daha sonra mekan değiştirdiğimiz için bıraktım çok uzun sürüyor ana görevlerle bile ki yan görevlerde var güzel olanlar. Adamlar ömürlük oyun yapmış. Gavur yapıyor abi...
DLC'de bazı görevler çok gıcık geldi zaten orada koptum biraz ve bir mekana alışmadan bir Dünya'ya alışmadan diğer dünyaya atıyor oyun. Tam diyorum aha tadını almaya başladım dlcde bu sefer başka bir atmosfer başka yetenek başka oynanış sıkıldım kısaca. DLC'leri indie gala sitesinden pass olarak uygun fiyata aldım ana oyunu sevip bitirmiştim fiyatı iyi gelince ana hikayenin coşkusu ile 1 yıl sonra girdim. Oyuna alışması kolay nispeten unutsanız bile.
Oyunun kötü oluşundan değil de
oyunun uzunluğundan dolayı bıkıp bıraktığım
nadir oyunlardan. Fiyatı da uygun o uzunlukta oyun için. İade etmenizi önermem İngilizce olaraktan dlcleri bir müddet oynadım 3 5 kelime anlayıp idare ediyordum zaten.
Witcher 3 ama AC versiyon oyun tam. Witcher 3 oynayıp bitirmiştim 2. kez new game plus ile de tekrar girmiştim next gen ile AC odyssey onun ardından bana kopya hissettirdi resmen.