Ben onu zaten origins için kullandim sanırım. Bulabilirsem kendi kullandığım yamayı atarım size şu an cihazda değilim girdiğimde atarim.@4323, Hocam attığınız yama da çalışmadı maalesef. Zaten önceden kurmuştum ama yine çalışmadı![]()
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Üstün
Oyunu iade ettim hocam. 6 tane yama denedim hiçbiri çalışmadı. İngilizce oynamak istemiyorum oyunu. Zaten fazla sarmamıştı. Ama yine de teşekkür ederim sizlere.Ben onu zaten origins için kullandim sanırım. Bulabilirsem kendi kullandığım yamayı atarım size şu an cihazda değilim girdiğimde atarim.
Oyunu iade ettim hocam. 6 tane yama denedim hiçbiri çalışmadı. İngilizce oynamak istemiyorum oyunu. Zaten fazla sarmamıştı. Ama yine de teşekkür ederim sizlere.
Bende çalışanda sizde çalışmayabilirdi. Belki denediklerinizin arasındadır silmeseydiniz şu an atacaktım.
Oyunu iade ettim hocam. 6 tane yama denedim hiçbiri çalışmadı. İngilizce oynamak istemiyorum oyunu. Zaten fazla sarmamıştı. Ama yine de teşekkür ederim sizlere.
Bende oyun şu an kurulu, çalışıyor ve DLC dahildi bu yama. Ondan atmak istedim de geç olmuş.
Oyun çok da güzel değil ama Yunan mitolojisini sevenler mutlaka oynamalıydı bence. Manzaralar ve grafikler beni mutlu ediyordu, atmosfer ve müzik beni resmen eski zamanlara götürüyordu sanki. Ama hikaye vasat. Açık dünyası resmen Türkiye'de sanki ege bölgesinin daha da güzel hali gibi hissettirdi bana. Bunu sebebi denize hasret kalmam da olabilir.
DLC'lerin ilki de çok iyi hissettirdi ama daha sonra mekan değiştirdiğimiz için bıraktım çok uzun sürüyor ana görevlerle bile ki yan görevlerde var güzel olanlar. Adamlar ömürlük oyun yapmış. Gavur yapıyor abi...
DLC'de bazı görevler çok gıcık geldi zaten orada koptum biraz ve bir mekana alışmadan bir Dünya'ya alışmadan diğer dünyaya atıyor oyun. Tam diyorum aha tadını almaya başladım dlcde bu sefer başka bir atmosfer başka yetenek başka oynanış sıkıldım kısaca. DLC'leri indie gala sitesinden pass olarak uygun fiyata aldım ana oyunu sevip bitirmiştim fiyatı iyi gelince ana hikayenin coşkusu ile 1 yıl sonra girdim. Oyuna alışması kolay nispeten unutsanız bile.
Oyunun kötü oluşundan değil de oyunun uzunluğundan dolayı bıkıp bıraktığım nadir oyunlardan. Fiyatı da uygun o uzunlukta oyun için. İade etmenizi önermem İngilizce olaraktan dlcleri bir müddet oynadım 3 5 kelime anlayıp idare ediyordum zaten.
Witcher 3 ama AC versiyon oyun tam. Witcher 3 oynayıp bitirmiştim 2. kez new game plus ile de tekrar girmiştim next gen ile AC odyssey onun ardından bana kopya hissettirdi resmen.
Ya bir de istediğim son için 2 kere baştan oynadım, düşünün dlclerinde farklı sonları var oyunun bitmeme sorunu var. DLC'de akıllılık yapıp youtube'den bakarak gittim o da uzatıyor baya işi.
Son düzenleme:
cemkaraca
Üstün
Origins'den mi bahsediyorsunuz hocam? RDR 2 oynuyorum şu sıralar yeni başladım ve başka herhangi bir hikaye oyunu ilgimi çekmiyor. Ne Witcher ne Assassin's creedBende çalışanda sizde çalışmayabilirdi. Belki denediklerinizin arasındadır silmeseydiniz şu an atacaktım.
Bende oyun şu an kurulu, çalışıyor ve DLC dahildi bu yama. Ondan atmak istedim de geç olmuş.
Oyun çok da güzel değil ama Yunan mitolojisini sevenler mutlaka oynamalıydı bence. Manzaralar ve grafikler beni mutlu ediyordu, atmosfer ve müzik beni resmen eski zamanlara götürüyordu sanki. Ama hikaye vasat. Açık dünyası resmen Türkiye'de sanki ege bölgesinin daha da güzel hali gibi hissettirdi bana. Bunu sebebi denize hasret kalmam da olabilir.
DLC'lerin ilki de çok iyi hissettirdi ama daha sonra mekan değiştirdiğimiz için bıraktım çok uzun sürüyor ana görevlerle bile ki yan görevlerde var güzel olanlar. Adamlar ömürlük oyun yapmış. Gavur yapıyor abi...
DLC'de bazı görevler çok gıcık geldi zaten orada koptum biraz ve bir mekana alışmadan bir Dünya'ya alışmadan diğer dünyaya atıyor oyun. Tam diyorum aha tadını almaya başladım dlcde bu sefer başka bir atmosfer başka yetenek başka oynanış sıkıldım kısaca. DLC'leri indie gala sitesinden pass olarak uygun fiyata aldım ana oyunu sevip bitirmiştim fiyatı iyi gelince ana hikayenin coşkusu ile 1 yıl sonra girdim. Oyuna alışması kolay nispeten unutsanız bile.
Oyunun kötü oluşundan değil de oyunun uzunluğundan dolayı bıkıp bıraktığım nadir oyunlardan. Fiyatı da uygun o uzunlukta oyun için. İade etmenizi önermem İngilizce olaraktan dlcleri bir müddet oynadım 3 5 kelime anlayıp idare ediyordum zaten.
Witcher 3 ama AC versiyon oyun tam. Witcher 3 oynayıp bitirmiştim 2. kez new game plus ile de tekrar girmiştim next gen ile AC odyssey onun ardından bana kopya hissettirdi resmen.![]()
Odyssey'den bahsediyorum, Origins'in ege ile alakası yok zaten.Origins'den mi bahsediyorsunuz hocam? RDR 2 oynuyorum şu sıralar yeni başladım ve başka herhangi bir hikaye oyunu ilgimi çekmiyor. Ne Witcher ne Assassin's creed![]()
cemkaraca
Üstün
Oyun pek hoşuma gitmedi. Hikayesini bilmiyorum ama grafikler ve mekanikler yavan geldi. Daha önce Black Flag oynadım ve o tadı alamadım. Türkçe yama olmaması da cabası. Iade edip başka oyun almaya karar verdim.İade etmenizi önermem İngilizce olaraktan dlcleri bir müddet oynadım 3 5 kelime anlayıp idare ediyordum zaten.
Oyun pek hoşuma gitmedi. Hikayesini bilmiyorum ama grafikler ve mekanikler yavan geldi. Daha önce Black Flag oynadım ve o tadı alamadım. Türkçe yama olmaması da cabası. Iade edip başka oyun almaya karar verdim.
Black Flag'a da başladım zamanım olmayınca saldım. O dönemlerde çıkmış çağ aşan bir oyun olduğunu anladım başında oyunun. Odyssey bence Witcher 3 açlığında da iyi gider hocam. Her oyuncunun oynaması gereken bir oyun gibi bir iddiam yok ama kütüphanede bulunması iyi oluyor o oyunun. Origins'i umursamam ama Odyssey olamasa eksikliğini hissedermişim.
Witcher 3'ü görün siz bir de asıl yavan o. Next gen falan gelmiş ama yine yavan.Oyun pek hoşuma gitmedi. Hikayesini bilmiyorum ama grafikler ve mekanikler yavan geldi. Daha önce Black Flag oynadım ve o tadı alamadım. Türkçe yama olmaması da cabası. Iade edip başka oyun almaya karar verdim.
Üzüldüm la, keşke iade etmeseydin ah be. Ama rdr2 başka oyuna benzemez o yüzden rdr 2 ile aynı anda odyssey oynayamazsınız. Tamam Odyssey'in hikayesi güzel değil ama başarılı bir açık dünya. Rdr 2'den çok daha büyük haritası ki en büyük haritaya sahip oyunlardan o. Keşfet keşfet bitiremedim ki ben açık dünya oyunlarında haritayı bitirmeden daha saldığım olmadı. Hikayeyi pek beğenmesem bile derin mi ? Evet haliyle gidip Rdr 2 ile gitmez hayatta gitmez.Oyun pek hoşuma gitmedi. Hikayesini bilmiyorum ama grafikler ve mekanikler yavan geldi. Daha önce Black Flag oynadım ve o tadı alamadım. Türkçe yama olmaması da cabası. Iade edip başka oyun almaya karar verdim.
cemkaraca
Üstün
Açıkçası RDR 2'den sonra hepsi yavan geliyor gözüme.Witcher 3'ü görün siz bir de asıl yavan o. Next gen falan gelmiş ama yine yavan.
Rockstar farkı diyoruz buna. Her oyuna iyi kötü demeden iyi tarafını bulmaya çalışın, çok kötü değilse oyun illa başardığı bir şey oluyor. Kiminin açık dünyası kiminin hepsi kiminin görsel tasarımı kiminin de oynanışı farklı farklı farklıdır başardığı noktalar. Meyve gibi düşünün her meyvenin kendine ait güzelliği var. Rdr 2 ile kısılı kalırsanız dar vizyona sahip kalırsınız.Açıkçası RDR 2'den sonra hepsi yavan geliyor gözüme.
Sonuçta emek var insanlar uğraşıyor.
Rockstar'da Türkçe kısmında yavan bir firmadır.Açıkçası RDR 2'den sonra hepsi yavan geliyor gözüme.

Rockstar fanları çok cringe davranabiliyor bir de Türkçe olsa deme yani Rockstar bazen Türkçe eklemeyerek akıllılık yapıyor gibi geliyor.
cemkaraca
Üstün
Türkçe yama kolayca bulunabiliyor ya Rockstar'da. 1 kişi yapmıyor. 3-4 kişi bireysel ve bazı gruplarda yapıyor. Bu arada Odyssey'i bi denemek için almıştım. Muhtemelen iade ederim dedim. Ama 1,5 saat oynayıp iade ettim. Belki ilerde tekrar alırım emin değilim.Rockstar farkı diyoruz buna. Her oyuna iyi kötü demeden iyi tarafını bulmaya çalışın, çok kötü değilse oyun illa başardığı bir şey oluyor. Kiminin açık dünyası kiminin hepsi kiminin görsel tasarımı kiminin de oynanışı farklı farklı farklıdır başardığı noktalar. Meyve gibi düşünün her meyvenin kendine ait güzelliği var. Rdr 2 ile kısılı kalırsanız dar vizyona sahip kalırsınız.
Sonuçta emek var insanlar uğraşıyor.
Rockstar'da Türkçe kısmında yavan bir firmadır.
Rockstar fanları çok cringe davranabiliyor bir de Türkçe olsa deme yani Rockstar bazen Türkçe eklemeyerek akıllılık yapıyor gibi geliyor.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-