@Isenea Dieur Has, öncelikle "saman adam" safsatasının ne olduğunu bir Google'la istersen; zira ben senin argümanını çarpıtmadım, doğrudan hiçbir şey bilmediğini söyledim.

Öncelikle yaptığın şey baştan sona tartıştığımız konuyu başka yerlere taşımak oldu önceki mesajlarında. Mesajlarımı cımbızlayarak, alakasız konulardan bahsettin. Yazdıklarıma ısrarla cevap vermedin, hatta bu yüzden de iki mesajın kaldırıldı. Zira yazdıkların da bir cevap değil.

"Oyunun iskeleti değişmediği sürece remake değildir" diyen sensin. Oyunun motoru yani senin deyiminle iskeleti Unreal Engine 5'e taşınmış, kod yapısı baştan yazılmış ve seriye yıllar sonra gelen mekanikler (crouch, subay sistemi vb.) İçine sıfırdan yedirilmiş.
Bunlar "doku moduyla" veya "cila çekerek" yapılacak şeyler değil; ciddi bir geliştirme süreci ve kodlama gerektiren "remake" unsurlarıdır.
Ama senin için "iskelet" herhalde ana menü tasarımı falan, o yüzden anlamaman normal.

Bu kısım hakkında zaten yorumlarımı üst mesajlarda belirttim. Dediğim şeyi sadece uzun uzun anlatıyorsun. Okuduğun şeyleri anlamıyorsan olmayan şeyler hakkında yanıt vermeyi durdurmalısın.

Gelelim "bana ne, ben sormadım" savunmana... Burası bir forum. Sen ortaya "bu Remastered'dır ya da moddur ya" gibi bir iddia atarsan, daha bilgili biri gelir o yanlışını düzeltir.

Yanlışlarım olduğu zaman düzelmesinden yana sorunum yok. Hatan en başından beri olmayan şeyi düzeltmeye çalışman ve alakası olmayan karşılıklar vermen.

Hala nasıl olması gerektiğiyle alakalı tek kelime etmedin, fikrin de yok.
Senin "remake" diyebilmen için muhtemelen oyunun türünün değişip yarış oyunu falan olması gerekiyor.

Sen baştan okuduğunu anlamamışsın. "remake ya da Remastered olması durumunda arasındaki farklar da neler olur?" sorusundan bahsettim. Sense konudan konuya atlayıp bana ya cevap veremedin, ya da cımbızlama yaptın.

Gameplay yok zaten videoda. Görsel tanıtım var, e orijinal oyunun grafiklerinin çağdaş halinin lanse ediliyor olmasından daha doğal ne var. Gameplay trailer gelir o zaman bu yorumlarınız mantıklı olur fakat şu an oyunun gameplayi hakkında hiçbir veri içermiyor video.

Gameplay videolarını YouTube'dan arayarak bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
@Isenea Dieur Has, Anlamadığın şey şu:
Gösterimi izlememişsin, öncelikle bunu kabul et.

1 dakikalık videoyu izleyip bu yorumu yazmışsın.
Orijinal oyuna grafik ve doku modu kurulmuş gibi hissettirdi bana. Oyunun iskeleti değişmediği sürece (ki değiştirilmesi çok zor) bu Remake değil en fazla Remastered'dır. Çok sevgili Ubisoft her zaman olduğu gibi isimlendirmeyi bile becerememişler.
Senin bahsettiğin iskelet ile benim bahsettiğim aynı değil.
Şu ana kadar ki değişiklikler fazlasıyla yeterli Remake olması için.
Gösterimi izleseydin zaten bilirdin, ona göre yorumunu yapardın. Benim en başından beri bahsetmeye çalıştığım şey bu.

Senin Remake anlayışını sordum, ona da cevap vermedin. Benimle tartışmayı seçtin.

@Isenea Dieur Has, Anlamadığın şey şu:
Gösterimi izlememişsin, öncelikle bunu kabul et.

1 dakikalık videoyu izleyip bu yorumu yazmışsın.
Sen neden anlamak istemiyorsun? İzleyip izlememem seni alakadar etmiyor, bilip bilmemem de keza öyle. Ki artık senden bana cevap vermeni de beklemiyorum. Tanımadığın insanlara da iftira atmamalısın. Kendi ürettiğin sonuçlara göre yorum yapmayı da durdurmalısın, önce şunları kabul et.

Senin bahsettiğin iskelet ile benim bahsettiğim aynı değil.
Şu ana kadar ki değişiklikler fazlasıyla yeterli Remake olması için.
Gösterimi izleseydin zaten bilirdin, ona göre yorumunu yapardın. Benim en başından beri bahsetmeye çalıştığım şey bu.
Yorumlarımı anlamayıp cevap verememenden kaynaklı. Sen kendince yaşanan senaryolarına göre yanıt veriyorsun, tanımadığın birine iftira atıyorsun, bunlar sonucu değiştirmiyor.

Senin Remake anlayışını sordum, ona da cevap vermedin. Benimle tartışmayı seçtin.
Seninle tartışmayı seçmedim, saçmalamana ve iftiralarına yanıt verdim, sen benimle tartışmayı seçtin ve konuyu uzattın.

Remake, yeniden yapım demek işte. Bir oyun sıfırdan günümüz teknolojisinde ve günümüz standartlarına göre yeniden yapılıyorsa buna Remake deniyor, bunun nesini açıklayayım?

Seninle tartışmak zevkli olmadığından dolayı tartışmayı kendimce sonlandırıyorum, daha yanıt vermeyeceğim sana haberin olsun. İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör: