Makaleler
1
Yer
Ankara
Kırılamayan Denuvo korumalı oyunlar bir bir kırılmaya devam ediyor; bugün "The First Berserker: Khazan" paylaşımını yapan Voices38, geçtiğimiz haftada ise "Assassin's Creed Shadows" paylaşımını yapmıştı. Bu paylaşımlar hypervisor (emülasyon) temelli değildir.

Detaylar:

Kırıldığı gün konusunu bile açmıştım. Hypervisor yöntemi ile oynamayı tavsiye etmiyorum. RUNE, Voices38 gibi gruplar tercih edilebilir. Shadows'u bitirdik, Khazan'a bakalım merak ediyordum bu oyunu.

Kırıldığı gün konusunu bile açmıştım. Hypervisor yöntemi ile oynamayı tavsiye etmiyorum. RUNE, Voices38 gibi gruplar tercih edilebilir. Shadows'u bitirdik, Khazan'a bakalım merak ediyordum bu oyunu.
Maalesef hangi konuların açılıp açılmadığını takip etmem mümkün değil. Ayrıca, evet hypervisor çok sıkıntılı bir yöntem; evin anahtarını vermek bile değil doğrudan tapuyu vermekten farkı yok.

Maalesef hangi konuların açılıp açılmadığını takip etmem mümkün değil. Ayrıca, evet hypervisor çok sıkıntılı bir yöntem; evin anahtarını vermek bile değil doğrudan tapuyu vermekten farkı yok.

Hypervisor kullananlar PC'yi onlara emanet ettikleri için fark etmiyorlar arka planda neler olup olmadığını :D.

O yüzden güvenilir kaynaklar her zaman için daha iyi.

Denuvo yavaş yavaş bitiyor mu acaba?

Bu gidişle ilk hype satışlarını koruma aracı olacak, eğer gruplar bu hızla devam ederse.
Bitti bile zaten.
Steam hesabı girmeden arka planda offline etkinleştirme yapabiliyorsun. Crack değil sadece oynamanı sağlıyor. Gruptan alarak veya oyuna erişimin var ise günde 5 bilgisayara etkinleştirirsin.

Oynamak istiyordum, güzel bir haber oldu.

hehe.webp

Son düzenleyen: Moderatör: