kayapater

Başarılı
Oyun, bilgisayar internete bağlıyken asla açılmıyor. Daha önce birçok eski Ubisoft oyununda aynı hatayı almıştım. Örneğin Assassin's Creed 3'te de aynı şekilde internete bağlıyken oyuna girmiyordu ama şu an rahatça giriyorum. Fakat AC4'te hata hâlâ devam ediyor. Process Monitor log dosyasını paylaşayım. Şimdiden yardımcı olacak dostlara teşekkür ederim.

Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarında hatalar ve eksikler var, dosya doğrulaması yaptınız mı?

Birkaç çözüm önerisi bırakayım, bunları bir deneyin:
  • DirectX End-User Runtime Web indirip kurun, oyun DX 9c bileşenlerini de istiyor.
  • Bazı DLL dosyaları eksik olduğundan da hatalar var, oyun dosyalarını bu sebeple doğrulayın dedim.
  • Grafik kartının sürücü güncellemesi var ise yapın.
  • Oyun crack ise AV programını kapatarak da deneyin.

Oyun dosyalarında hatalar ve eksikler var, dosya doğrulaması yaptınız mı?

Birkaç çözüm önerisi bırakayım, bunları bir deneyin:
  • DirectX End-User Runtime Web indirip kurun, oyun DX 9C bileşenlerini de istiyor.
  • Bazı DLL dosyaları eksik olduğundan da hatalar var, oyun dosyalarını bu sebeple doğrulayın dedim.
  • Grafik kartının sürücü güncellemesi var ise yapın.
  • Oyun crack ise av programını kapatarak da deneyin.

Tüm adımları tekrardan yaptım. Oyun da orijinal, Ubisoft Connect üzerinden almıştım. Sorun hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksik veya bozuk DLL hatalarının hepsi ekran kartı sürücüsüne ait DLL dosyaları. DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyip tekrardan sıfır kurulum yapar mısınız?

Eksik veya bozuk DLL hatalarının hepsi ekran kartı sürücüsüne ait DLL dosyaları. DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyip tekrardan sıfır kurulum yapar mısınız?

Sıfırdan kurulumu yaptım fakat maalesef devam ediyor hata. İnternet bağlantısını kesip denedim girmeyi ve direkt açılıyor oyun. Ubisoft'un ağ kısmında bir sorun var gibi. Tamamen bu oyunda sıkıntı var da diyemem çünkü aktif şekilde internete bağlı olan Geforce Now gibi servislerin sunucularında denediğimde rahatça giriyordu online şekilde.