Assassin's Creed Mirage kırıldı

Makaleler
1
Yer
Ankara
Denuvo korumalı Assassin's Creed Mirage kırıldı. Paylaşımcı bu kez Voices38 değil, Denuvo tarafında yeni bir oyuncumuz var: RUNE.

RUNE iyi bayağı zaten, yeni değil.
RUNE yeni bir grup değil zaten, yılların grubu; orada hemfikiriz. Ama kendileri Denuvo tarafında yeniler. Bugüne kadar Denuvo'lu oyunları kendileri kırmıyor, kırılmış oyunlara güncelleme basıyorlardı. İlk defa Denuvo'lu bir oyunu bizzat kendileri (üstelik bypass bile etmeyip .exe'den tamamen sökerek) kırdılar. Konu mesajını okuyunuz.

Daha da beter olsun. The Crew 2 almıştım ağız tadıyla oynayamadım. En sonda oyuna 100GB güncelleme geldi Ubisoft programına beddua okuyup kökünden sildim.

Crew: Motorfest alaymışsın keşke herkes orada ve FH6'ya haftalık görevler için 1.5 saat girer çıkar etti beni ki 2006'dan beri Forza Motorsport oynarım. 1000 Liraya Ultimate sürümünü aldım her şey içindeydi, akşam eve geldin mesela Grand Race gir 5-10 tur ister rekabet yap ister chill at kısa süreli yarışlar baymıyor da.

Valla offline yarışlar bile çok zorlayıcıydı maksimum 18 kişiden 15 zor oluyordum.
Motorfest çıkmamıştı 2 yıl oldu neredeyse sildiğim.

Hiç uğraşmam birdaha Ubisofta para akıtmakla.
Server PC'lerine Meteor düşsün.

Zaten kırılmamış mıydı anlamadım. Kırılan bir şeyi bir daha niye kırdılar? Umarım AC serisi bu işi bilen adamların eline geçer de keyiflice oynarız. Uzun zamandır doğru dürüst bir oyun çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…