0tac

Uzman
Merhaba,

GamePass'deki AC Odyssey, AC Origins, AC Valhalla oyunlarını sırayla oynamak istiyorum. AC Odyssey ile başlayacağım ama Türkçe yama bulamadım Game Pass uyumlu. Game Pass uyumlu yama var mıdır?

Game Pass uyumlu yama mod bulmak imkansız gibi bir şey, Game Pass veya MC Store oyunları normal exe değil UWP yani Windows sistem uygulamalarıına benzer şekilde çalışıyor bu yüzdende dosyalar geliştirici dışı değiştirlemiyor düzenlenemiyor.

Game Pass uyumlu yama mod bulmak imkansız gibi bir şey, Game Pass veya MC Store oyunları normal exe değil UWP yani Windows sistem uygulamalarıına benzer şekilde çalışıyor bu yüzdende dosyalar geliştirici dışı değiştirlemiyor düzenlenemiyor.
Az önce forumda dolanırken buldum ve denediğimde kuruldu yama şu an sorunsuz gozukuyor sıkıntı cıkmaz herhalde sanırım şanslıyım umarım diğer oyunları için de bulmam bu kadar rahat olur. Bu arada A Way Out ve İt Takes Two için de bir siteden yapmışyım onlar da sorunsuz ama Assassins Creed oyunları için bulmak galiba zormuş cogu yerde oyle yazıyordu.
Ekran görüntüsü 2025-06-24 235452.webp

Az önce forumda dolanırken buldum ve denediğimde kuruldu yama şu an sorunsuz gozukuyor sıkıntı cıkmaz herhalde sanırım şanslıyım umarım diğer oyunları için de bulmam bu kadar rahat olur. Bu arada A Way Out ve It Takes Two için de bir siteden yapmışyım onlar da sorunsuz ama Assassin's Creed oyunları için bulmak galiba zormuş cogu yerde oyle yazıyordu.Eki Görüntüle 157281
AC oyunlarına çeviri yapan ekip Animus Projesi ekibi dağıldığı ve yamalar kayıplara karıştığı için AC serisi yamaları bulmak bayağı zorlaştı, demek ki dediğim UWP olayını aşmaya başladılar ya da Microsoft bir değişklik yaptı ben geride kaldım iyi oyunlar size.

AC oyunlarına çeviri yapan ekip Animus Projesi ekibi dağıldığı ve yamalar kayıplara karıştığı için AC serisi yamaları bulmak bayağı zorlaştı, demek ki dediğim UWP olayını aşmaya başladılar ya da Microsoft bir değişklik yaptı ben geride kaldım iyi oyunlar size.
Bilmiyorum anlamam da zaten ama Technopat'ta bulmuştum ve diğer iki oyuna da yamaları var mış şansıma tekte çalıştı bitirebilirsem CoD mw2, mw3, black ops 6 da oynamak istiyorum, onlar için de yama muhabbeti aynı muhabbet var mı yoksa daha mı rahat İt Takes Two gibi? Teşekkürler.