Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Merhaba oyuna yeni başladım; Assasin oynamayı seviyorum, gizli saldırı yaparak kaleleri fethetmek zevkli fakat arada yakın savaşa da giriyorum, bu ikisini dengeleyebilmem için kabiliyetlerim nasıl olmalı? Hangi tür eşyaları satın almalıyım? Nasıl daha iyi olabilirim?
Karakterim bu şekilde;

1715777480834.webp

1715777495192.webp

Dengelerseniz potansiyel gücünüzün önüne geçersiniz. Bir yolu seçin ve oradan devam etmeye çalışın. Sonradan diğer yollardan da kabiliyetler açabileceksiniz zaten. Avcı da çok önermiyorum ben genelde savaşçı/suikastçı oynuyorum.

Yetenekler için konuşuyorum, biraz nasıl oynamak istediğine bağlı.

Assassin oynamayı seviyorsan net Hero Strike yeteneği bas. Second Wind, şifa için iyi gider. Predator Shot'a yatırım yaparak uzaktan avlama yeteneğini arttırabilirsin. Critical Assassination, Shield Breaker ve Sixth Sense yetenekleri de düşünülebilir.

Gördüğüm kadarıyla oyunda Türkçe yama var. Çeviriler nasıldır bilemiyorum, ama çok fark edeceğini zannetmiyorum. İngilizce yazdım artık bir kere. :D

Oynayışınıza göre yapmanız lazım. Suikast mi seviyorsunuz? Direkt saldırı mı seviyorsunuz? Uzak saldırı mı seviyorsunuz? Uzak + suikast mi seviyorsunuz? Ona göre değişiyor. Bir yerden sonra beğenmezseniz zaten sıfırlayabiliyorsunuz.

Yazın oynayacağım Oddysey'i, tam bilmiyorum fakat Stealth için Assasinate ve Uzak vuruş kasılması gerektiğini duymuştum. Belki yardımı dokunur.