Epic Games Assassin's Creed oyunları indirimde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 152

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Ben ikinci oyunu oynadım. Eski olsa da bayağı bir keyif almıştım oynarken. Sizin de önerdiğiniz AC oyunları varsa mesaj olarak belirtin ki herkes yararlanabilsin.
İndirim sayfası: https://store.epicgames.com/browse?q=assasin&sortBy=relevancy&sortDir=DESC&count=40

Bu arada artık gerçekten ama gerçekten Ubisoft'un oyunlarının satmadığını düşünmekte son derece kararlıyım. Adamlar sürekli indirim yapar oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aşırı bayıyor ben 9 kardeşim 8 saat dayanabildi ben yan görev vs. yapmayı seven biriyimdir ama cidden görevler bir yerden sonra hep aynı hep aynı gizlilik olarak zaten klasik ACden aşırı uzağız sadece ismi AC diye bir bıçak eklenmiş başka bir şey yok şahsen zamanında harcadığım paraya şu an üzülüyorum çünkü Uncharted mi Valhalla mı alsam ikileminde kalmıştım ve Valhalla almıştım

En iyisi Odyssey bence. Onu oynadiktan sonra ne Shadows ne de Valhalla ya katlanabildim. Odyssey kopyasi geldiler hic sarmadi ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…