Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bold Pilot

Uzman
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Selamlar, biliyorsunuz Ubisoft'un çoğu oyunu özellikle kötü işlemci optimizasyonuna sahip. Sanırım bu Anvil oyun motorundan kaynaklanıyor. Şehirler gibi NPC yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde işlemci darboğaz yapmaya başlıyor ve oyuna droplar giriyor. Ben bizzat Origins ve Odyssey'de bu problemi yaşadım fakat Valhalla sorunsuzdu. Yapmanız gereken Nvidia App üzerinden oyunun ayarlarına gelip düşük gecikme modunu Ultra'ya ve güç yönetimi modunu Maksimum Performans'a almak. Bende bu şekilde ciddi oranda düzeldi.

Hocam selamlar, söylediğim şeyin olumsuz değil ama olsa daha iyi olurdu diyebileceğim türden bir şey ve çok özür dileyerek söylemek istiyorum, başlığa "rehber" yazsaydınız yani ön ek ekleseydiniz daha iyi olurdu şahsi fikrim.

Hocam selamlar, söylediğim şeyin olumsuz değil ama olsa daha iyi olurdu diyebileceğim türden bir şey ve çok özür dileyerek söylemek istiyorum, başlığa "rehber" yazsaydınız yani ön ek ekleseydiniz daha iyi olurdu şahsi fikrim.
Estağfurullah hocam görüşleriniz değerli benim için. Rehber niteliği taşıyacak kadar detaylı bir konu olmadığını düşündüğüm için Çözüm olarak ön ek ekledim :)