PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Bu oyunlar 52 dolara değer mi? 9 tane oyuna (Odyssey Ultimate Edition'da 2 oyun daha veriyor) 50 dolar fazla gibime geliyor ama en iyi indirimlerini de almışlar. Düşündüm biraz, sizce daha fazla indirim gelir mi?

Ekran görüntüsü 2025-12-12 122049.webp

Değer mi değmez mi bilemem ama gerek yok. Bu oyunlara yarın zam gelme ya da fiyatlarının yükselmesi durumu yok neden stok yapasınız? Alın 1-2 oyunu siz onları oynarken zaten diğerleri tekrar indirime girer hatta belki de daha yüksek indirime girer. Kendi içlerinde çok güzel olan oyunları olsa da aynı serinin bu kadar oyununu almanın bir manasını görmüyorum.

Odyssey dışındakilerin fiyatı zaten düşük üçleme mesela. Onun dışında Valhalla çöp hayatta o kadar etmez.

Sadece Odyssey'i adam gibi parasını vererek satın alın diğerlerini 15-20TL ye steam hesap olarak alın.

Odyssey dışındakilerin fiyatı zaten düşük üçleme mesela. Onun dışında Valhalla çöp hayatta o kadar etmez.

Sadece Odyssey'i adam gibi parasını vererek satın alın diğerlerini 15-20TL ye steam hesap olarak alın.
Normal fiyatını düşününce çok iyi gibi geldi hocam 112 dolar imiş normalde :D
steam hesap satın almak istemiyorum hocam hem şimdi çalınır vs hemde onda başarım kasmak istemem 20 tl ye alınmış hesabı kime göstereceksin :D

Listede fiyatını hak etmeyen oyunlar var Valhalla ve AC1 mesela. Hikaye için satın alıyorsun şu ana kadar 20 tane oyun aldım 3-4 tanesi gitti onlar da 1-2 yıl dayandı yani bunları oynayacağın en fazla birkaç kez ilki hikaye için ikincisi zevk için olur 3.De sıkılmaya başlıyorsun.

Bütçe sıkıntın yoksa zaten koymaz ama o lise 50 dolar etmez.

Al bak örnek amaçlı bir tane paket atayım sana;

60TL ye buradan AC2, Brotherhood, Revelations, 4 Black Flag ve Unity bu 5 oyunu al. Doya doya oyna.

AC Odyysey'i normal şekilde al. Ben olsam böyle yapardım.

Son düzenleme:

Valhalla konusundaki çöp yorumuna sonuna kadar katılıyorum, oyun değil resmen mesai doldurma simülasyonu. Odyssey o serinin zirvesidir, orası kesin.

Ancak hesap satın alma tavsiyesi sıkıntılı. 15-20 TL'lik hesaplar paylaşımlı veya çalıntı oluyor. Tam oyunun en heyecanlı yerinde şifre değişiyor, save dosyaların başkasınınkiyle karışıyor veya sürekli offline moda alıp durmak zorunda kalıyorsun.

Valhalla konusundaki çöp yorumuna sonuna kadar katılıyorum.

Mirage'yi de ekleyebiliriz yanına Valhalla gibi yarısına gelmeden dayanamadım sildim :LOL:

15-20 TL'lik hesaplar paylaşımlı veya çalıntı oluyor.

Paylaşımlıysa sıkıntı yok çalıntı ise var. Çalıntı olup olmadığını da satıcı profilinden anlayabiliriz misal attığım linkte 34.710 başarılı işlem yapmış oyunların yüzlerce stoku bulunan bir satıcı. Çalıntı olmasına imkan yok 5 yıllık hesap. En fazla tekrar doğrulama kodu isteyebilir onu da mesaj atarsın geri dönüş sağlarlar normalde istemiyor ama çok çık gir yapıp hesaplar arası dolaşırsan isteyebilir.

Mesela dolandırıcı hırsız bir satıcıya örnek gösterecek olursam;

820 başarılı 220 başarısız 2 yıllık bahadır adında biri vaktiyle birkaç oyun almıştım 1 yıl sonra sırra kadem bastı ne hesaplara ulaşılıyor ne de bu çocuğa. Dolandırıcı olduğunu vitrinden de anlayabiliriz sattığı her şeyi kaldırmış her 5 işleminden 1 tanesi sorunlu.

Bir de mesela ödediğimiz öyle yüzlerce binlerce lira da değil 60TL'ye 5 oyun mesela hiçbir şey.