murim Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 976 Çözümler 1 Beğeniler 537 12 Aralık 2025 #11 Daha önce AC oyunu oynamadıysan seversin ama oynadıysan diğerlerinden hiçbir farkı yok ona göre al.
KS KS Ç Çatlı Reis Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 235 Çözümler 2 Beğeniler 81 12 Aralık 2025 #12 murim dedi: Daha önce AC oyunu oynamadıysan seversin ama oynadıysan diğerlerinden hiçbir farkı yok ona göre al. Genişletmek için tıkla... AC oyunu oynadım ama bitirmedim hiçbirini. Far Cry'ların hepsini oynadım onlarda aynı kafa zaten.
murim dedi: Daha önce AC oyunu oynamadıysan seversin ama oynadıysan diğerlerinden hiçbir farkı yok ona göre al. Genişletmek için tıkla... AC oyunu oynadım ama bitirmedim hiçbirini. Far Cry'ların hepsini oynadım onlarda aynı kafa zaten.
xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 12 Aralık 2025 #13 Ezio üçlemesi oynamadan, büyük oyunları bence oynama.
KS KS Ç Çatlı Reis Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 235 Çözümler 2 Beğeniler 81 13 Aralık 2025 #14 xLeomessi dedi: Ezio üçlemesi oynamadan, büyük oyunları bence oynama. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var hocam?
xLeomessi dedi: Ezio üçlemesi oynamadan, büyük oyunları bence oynama. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var hocam?
xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 13 Aralık 2025 #15 Çatlı Reis dedi: Ne alakası var hocam? Genişletmek için tıkla... Yarın bir gün seriyi sevip eski oyunlara göz atmak isteyince çok eski gelir gözüne.
Çatlı Reis dedi: Ne alakası var hocam? Genişletmek için tıkla... Yarın bir gün seriyi sevip eski oyunlara göz atmak isteyince çok eski gelir gözüne.
KS KS Ç Çatlı Reis Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 235 Çözümler 2 Beğeniler 81 13 Aralık 2025 #16 xLeomessi dedi: Yarın bir gün seriyi sevip eski oyunlara göz atmak isteyince çok eski gelir gözüne. Genişletmek için tıkla... Zaten geçen sene ilk oyundan başlayıp bir deneyeyim dedim yalan yok eski geldi biraz. Artık oynamak isteyeceğimi de sanmıyorum açıkçası.
xLeomessi dedi: Yarın bir gün seriyi sevip eski oyunlara göz atmak isteyince çok eski gelir gözüne. Genişletmek için tıkla... Zaten geçen sene ilk oyundan başlayıp bir deneyeyim dedim yalan yok eski geldi biraz. Artık oynamak isteyeceğimi de sanmıyorum açıkçası.
xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 13 Aralık 2025 #17 Çatlı Reis dedi: Zaten geçen sene ilk oyundan başlayıp bir deneyeyim dedim yalan yok eski geldi biraz. Artık oynamak isteyeceğimi de sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... ilk oyun kötü zaten hocam. O yüzden ezio üçlemesinden başla dedim.
Çatlı Reis dedi: Zaten geçen sene ilk oyundan başlayıp bir deneyeyim dedim yalan yok eski geldi biraz. Artık oynamak isteyeceğimi de sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... ilk oyun kötü zaten hocam. O yüzden ezio üçlemesinden başla dedim.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 13 Aralık 2025 #18 Almaya gerek yok, bir sene sonra çeyrek fiyatına alırsınız. Ubisoft oyunlarının hiçbiri ilk çıktığı dönemde alınmaz.
Almaya gerek yok, bir sene sonra çeyrek fiyatına alırsınız. Ubisoft oyunlarının hiçbiri ilk çıktığı dönemde alınmaz.