Detaylar
Kim cevapladı?Bold Pilot
Uzman
İyi hoş oyundur da başyapıt denemez asla, en üst seviyede değil AC oyunları. 5 yıl önce çıkmış Ghost of Tsushima taş çıkartır AC'lere. Bir AC oyununda ağlayan da ilk defa görüyorum
Hadi Rdr2'de falan anlarım da... Gaza gelinip yazılmış bir metin bence. İnceleme olarak nitelendirilemez bir şey incelememişiniz.
Woke zihniyetli Ubi'den bir başyapıt çıkmaz çıkma ihtimali bile yoktur. Ne zaman satılıyordu bu bekliyoruz hala?
- Makaleler
- 3
Dost Kayason'u dinlemek lazım. Geçen yayında anlatıyordu, kesiti vardır illa.
Bold Pilot
Uzman
Valhalla bana çok keyifli 180 saat geçirse de sakız gibi aşırı uzatılmış bir oyundu. Bu da kaliteli düşürüyor elbet. Bence Shadows daha eli yüzü topludur. Tabii hangi temayı daha çok sevdiğinize bağlı. Viking mi Japon kültürü samuray, shinobi vs.
Zenci samuray olmaz kanzi, woke kanzi, oyun çöp kanzi (!) 
.
Mr.Patrick Jane
Uzman
Hay ağzına sağlık be aynen öyle.Zenci samuray olmaz kanzi, woke kanzi, oyun çöp kanzi (!).
İsterseniz Xbox Store üzerinden 1 aylık Ubisoft+ alarak ve Microsoft hesabınızı Ubisoft Connect hesabınıza bağlayarak AC Shadows'u 300 TL'ye oynayabilirsiniz hocam satın almaya gerek yok.1700 verecek paramız yok hocam istediği kadar baş yapıt olsun.
isimsizman
Uzman
Eki Görüntüle 794891
Dostlar selam, oyunun henüz 12 saatine geldim, atmosferi, ambiyansı, grafikleri,yeni mekanikleri ve özellikle hikaye sunumu oyuncuya gerçekten hissettirmek istedikleri duyguyu hissettiriyor. Tam bir Assasins oyunu!
Oyunun Prologue (Başlangıç) Kısmında ve Yasuke ile Naoe 'nin ilk karşılaşmalarında iki kez ağladım la, bildiğin ağladım.
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kalelere gizlice Naoe ile girip sessizce düşman avlamak, düşmanların yerini tespit edip tek tek temizledikten sonra loot yapmak, bazı Samuraylar gerçekten zor ölüyor, arkadan suikast yaparsanız seviyenize göre ya öldürme ya da ağır yaralama şansı veriyor, ağır yaraladığınızda can yarıya iniyor dodge attack kombinasyonu ile sağlam bir deneyim sunuyor.
İtem düşürme-İtem geliştirme gibi konuları, ya ben gerçekten bu oyuna bütünüyle aşık oldum, bu oyun benim oynamaktan keyif aldığım en iyi AC oyunu!
Oyuna tek eksi vereceğim konu yüz animasyonları sanki arada böyle (Arada) robot animasyonu gibi, kaş ağız animasyonları geç geliyor gibi.
Bu oyunu oynayın arkadaşlar, her türlü incelemeyi izledim Youtuberlardan, biri oyun çok uzun demiş, diğeri hikaye anlamsız kalıyor sonda vb demiş, herkesin oyundan ne beklediğine bağlı bu durum dostlar, ben şahsen stealth-loot upgrade yourself karışımını çok seviyorum oyunlarda, size sadece bir sahne atıyorum... Bir şans vermeniz için sebep olacaktır
Hiçbir Assasins Creed oyunu asla, asla ve asla başyapıt tanımını alamaz. Başyapıt oyunlara hakarettir bu. Witcher 3, RDR 2, Baldurs Gate 3 gibi oyunlar ile aynı kademeye mi koydunuz başyapıt diyerek?