İnceleme Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 17198
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 571
Umarım iyi satmaz. Ubisoft'un satılmasını istiyorum yoksa güzel oyunlar görmemeye devam edeceğiz.

İyi hoş oyundur da başyapıt denemez asla, en üst seviyede değil AC oyunları. 5 yıl önce çıkmış Ghost of Tsushima taş çıkartır AC'lere. Bir AC oyununda ağlayan da ilk defa görüyorum Hadi Rdr2'de falan anlarım da... Gaza gelinip yazılmış bir metin bence. İnceleme olarak nitelendirilemez bir şey incelememişiniz.

Dost Kayason'u dinlemek lazım. Geçen yayında anlatıyordu, kesiti vardır illa.

Valhalla dan iyi mi?
Valhalla bana çok keyifli 180 saat geçirse de sakız gibi aşırı uzatılmış bir oyundu. Bu da kaliteli düşürüyor elbet. Bence Shadows daha eli yüzü topludur. Tabii hangi temayı daha çok sevdiğinize bağlı. Viking mi Japon kültürü samuray, shinobi vs.

Zenci samuray olmaz kanzi, woke kanzi, oyun çöp kanzi (!) .
Hay ağzına sağlık be aynen öyle.

1700 verecek paramız yok hocam istediği kadar baş yapıt olsun.
İsterseniz Xbox Store üzerinden 1 aylık Ubisoft+ alarak ve Microsoft hesabınızı Ubisoft Connect hesabınıza bağlayarak AC Shadows'u 300 TL'ye oynayabilirsiniz hocam satın almaya gerek yok.

Hiçbir Assasins Creed oyunu asla, asla ve asla başyapıt tanımını alamaz. Başyapıt oyunlara hakarettir bu. Witcher 3, RDR 2, Baldurs Gate 3 gibi oyunlar ile aynı kademeye mi koydunuz başyapıt diyerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…