bugraaaa

Çalışkan
Merhaba. Bir siteden birden fazla kişinin kullandığı Assassin's Creed Valhalla olan Ubisoft hesabı aldım ve oyuna girdiğimde hata alıyorum. Korsan oyun PC'ye kesinlikle indirmiyorum ve oyuna crack yaparsam virüs vs. bulaşır mı ve crack yaparsam çalışır mı Ubisoft silsem bile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaşımlı hesap almak zaten başlı başına bir kumar. Hesap sahibi bir gün keyfi gelip şifreyi değiştirirse ya da platform fazla giriş gördüğü için hesabı askıya alırsa elinde patlar.

Şimdi, etik tartışmalar bir kenara, eğer oyunu satın alma şansın yoksa ve illa oynamak istiyorsan, güvenilir bir kaynaktan korsan kullanmak en azından seni başkalarının insafına bırakmaz. Oyun tamamen senin elinde olur, kimse şifre değiştirip kazık atamaz.

Tabii imkan varsa en iyisi her zaman oyunu resmi yollarla almak, hem başın ağrımaz hem de geliştiriciyi desteklemiş olursun. Ama paylaşımlı hesap gibi bir çileyi çekmek yerine en azından kontrolün sende olduğu bir çözüm daha mantıklı.

Merhaba. Bir siteden birden fazla kişinin kullandığı Assassin's Creed Valhalla olan Ubisoft hesabı aldım ve oyuna girdiğimde hata alıyorum. Korsan oyun PC'ye kesinlikle indirmiyorum ve oyuna crack yaparsam virüs vs. bulaşır mı ve crack yaparsam çalışır mı Ubisoft silsem bile?

2 bilindik site var oradan indirirsen hiçbir şey olmaz hesap almak zaten hata.

Şimdi burada link paylaşmayalım ama.

1738416568229.webp

Hesap satın almak, paranı boşa harcamak gibi bir şey. Korsan oyunları savunduğumdan değil, tabii ki oyunların resmi olarak alınması en doğrusu. Ama ekonomik şartlar yüzünden herkes istediği oyunu alamayabiliyor, mecbur kalanlar da oluyor. Bu durumda güvenilir kaynaklardan korsan oyun indirmek, hesap satın almaktan daha mantıklı.
indir.webp